Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Samsung Galaxy A03S 64 GB Blauw • Samsung Galaxy A03S 64 GB Blauw

  Samsung Galaxy A03S 64 GB Blauw Productbeschrijving Meer display betekent meer speelruimte.
  Breid je blikveld uit naar het 16,55 cm (6,5") Infinity-V Display van de Galaxy A03s en zie wat je hebt gemist. En met HD+-technologie ziet je dagelijkse inhoud er scherp, helder en duidelijk uit.

  Meerdere manieren om uw wereld vast te leggen met Triple Camera.
  Leg gedenkwaardige momenten met duidelijke details vast met de 13 MP Main Camera. Pas de focus aan met de dieptecamera of kom dichter bij de details met de macrocamera.

  Macro Camera besteedt aandacht aan de kleine details.
  Kom dichterbij met de 2MP macrocamera en ontdek details die u anders misschien had gemist. Het past een natuurlijk bokeh-effect toe op uw foto's, waardoor uw onderwerp opvalt tegen de achtergrond.

  Breng de focus naar voren met de dieptecamera
  Met de 2MP dieptecamera kun je de scherptediepte in je foto's aanpassen. Met een simpele aanraking kunt u de onscherpte van de achtergrond achter uw onderwerp eenvoudig verfijnen voor hoogwaardige portretfoto's die echt opvallen.
  Hoge kwaliteit portretfoto van een vrouw die naar de zijkant kijkt, met gras gepatchte weg onder wolken en zonlicht op de achtergrond wazig.
  Portret aan

  Hoge kwaliteit portretfoto van een vrouw die naar de zijkant kijkt, met gras gepatchte weg onder wolken en zonlicht op de achtergrond duidelijk zichtbaar.
  Portret uit

  Camera aan de voorkant, stijlvolle selfies Met de Galaxy A03s 5MP camera aan de voorkant en het bokeh-effect is het gemakkelijk om verbluffende selfies te maken met meer jij en minder achtergrond.

  Kracht die je op de been houdt.
  Blijf de dag voor met een batterij die u niet vertraagt. Met de 5.000 mAh (standaard)¹ batterij kun je urenlang blijven doen wat je doet.

  Maak ruimte voor meer herinneringen met 32 ​​GB/64 GB interne opslag en voeg meer toe met een micro-SD-kaart van maximaal 1 TB. Geniet van efficiënte prestaties dankzij Octa-core verwerkingskracht, met tot 3GB/4GB RAM.

  Gemakkelijk voor de ogen en de handen
  Galaxy A03s combineert klassieke kleuren met een look en feel die zacht aanvoelt. Verfijnde rondingen maken het comfortabel om vast te houden en bieden gemakkelijke schermnavigatie. Kies uit de kleuren Zwart, Wit of Blauw.

  168,00 168


  Titel: Samsung Galaxy A03S 64 GB Blauw
  Prijs: € 168,00
  Productcode: 9300000054690201


   

Productbeschrijving Meer display betekent meer speelruimte.
Breid je blikveld uit naar het 16,55 cm (6,5") Infinity-V Display van de Galaxy A03s en zie wat je hebt gemist. En met HD+-technologie ziet je dagelijkse inhoud er scherp, helder en duideli....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top