Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

The Zealot Gene • The Zealot Gene

  The Zealot Gene InsideOutMusic/Sony Music zijn zeer verheugd de toetreding van progressieve rocklegendes Jethro Tull tot het label aan te kondigen. De band heeft inmiddels de laatste hand gelegd aan een nieuw album getiteld 'The Zealot Gene'.
  Een plaat die al in 2017 vorm begon te krijgen, 'The Zealot Gene', in veel opzichten, probeert conventie te trotseren in een tijd waarin de business van het zijn van een toerende en opnemende artiest nog nooit met meer onzekerheden te maken heeft gehad. Tull bandleider Ian Anderson houdt geen bedenkingen over de rol waarvoor de mythos en thema's van Bijbelse vertellingen speelden in de lyrische inhoud van het nieuwe album, zeggende:
  "Hoewel ik een oprechte voorliefde heb voor de pracht en praal en het sprookjesachtige verhaal van het Heilige Boek, voel ik nog steeds de behoefte om vragen te stellen en soms onheilige parallellen te trekken uit de tekst. Het goede, het slechte, en het ronduit lelijke steken overal de kop op, maar worden doorspekt met elementen van liefde, respect en tederheid."
  Met meer dan 30 albums op hun naam en een verkoop van in totaal meer dan 50 miljoen, is Jethro Tull een van de meest succesvolle rockbands aller tijden met een catalogus die klassiekers bevat die vandaag de dag nog steeds resoneren. Onder leiding van Ian Anderson, tourt Tull nog steeds over de hele wereld, en vermaakt het publiek van alle leeftijden.
  Limited Deluxe 3LP+2CD+Blu-ray Artbook bevat bonus demo materiaal, inclusief LP alleen beschikbaar in dit pakket, plus blu-ray met. 5.1 surround sound mix, uitgebreide liner notes inclusief een interview door Tim Bowness, turntable slipmat & handgenummerde print. Ook verkrijgbaar als gelimiteerd 2CD+Blu-ray Artbook, Gatefold 2LP+CD+LP-booklet, Special Edition CD Digipak & Digital Album.

  18,99 18,99


  Titel: The Zealot Gene
  Prijs: € 18,99
  Productcode: 9300000063239145


   

InsideOutMusic/Sony Music zijn zeer verheugd de toetreding van progressieve rocklegendes Jethro Tull tot het label aan te kondigen. De band heeft inmiddels de laatste hand gelegd aan een nieuw album getiteld 'The Zealot Gene'.
Een plaat die al in 2....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top