0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Lubelle 3D Pen Starterspakket + Boek met Sjablonen • Lubelle 3D Pen Starterspakket + Boek met Sjablonen + 60 Meter Filament/10 Kleuren Vullingen - 3D Pen Starterskit - 3Doodler - vullingen -

  Lubelle 3D Pen Starterspakket + Boek met Sjablonen Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor kinderen waar zowel jongens als meisjes blij mee zijn? Met het uitgebreide 3D pen starterspakket van Lubelle maken kinderen eindeloze creaties en zijn ze uren zoet! Dit complete starterspakket wordt geleverd inclusief 10 mooie kleuren duurzaam PLA filament (vulling) en een uitgebreid tekenboek. Ga direct aan de slag met een van de ontwerpen uit het boek, of laat je fantasie los op je eigen creatie! Tekenen met de 3D pen = weg met de tablet! Natuurlijk is buitenspelen heerlijk, maar daar is het nu eenmaal niet altijd lekker weer voor. Het is voor kinderen makkelijk om naar de computer, tv of tablet te grijpen, maar nu is het tijd voor een creatiever stukje techniek: met deze 3D pen maken kinderen op een laagdrempelige manier kennis met een mini 3D printer. Tekenen is nog nooit zo leuk geweest! Waarom steeds meer ouders hun kind het 3D pen pakket cadeau geven: ✓ Veilig - Het apparaat is hittebestendig en kan uren achter elkaar gebruikt worden zonder oververhit te raken. Het filament loopt niet vast in de 3D pen en het bijgeleverde filament is gemaakt van volledig afbreekbaar materiaal. Het niet-giftige filament is helemaal veilig voor kinderen, geurloos en droogt snel, zonder dat je kind in aanraking komt met vervelende dampen. Zo kunnen kinderen urenlang veilig knutselen en kleurrijke creaties maken. ✓ Speel samen of alleen – hoewel de meeste kinderen zich tijdens het tekenen goed kunnen vermaken, is het ook een fijne activiteit om samen met je kind te doen! Daarnaast is het voor kinderen ook leuk om samen met vriendjes of vriendinnetjes te knutselen. Bouw allebei je eigen kunstwerk, of ga aan de slag aan een coole gezamenlijke creatie.

  ✓ Vrolijke creaties - Met de 3D pen kunnen kinderen hun creativiteit kwijt en bouwen ze op simpele manier hun eigen unieke en kleurrijke creaties. Het uitgebreide tekenboek bevat wel 49 tekeningen om zo te maken. Met het bijgeleverde PVC blad kun je snel aan de slag op een stevige ondergrond. 3D tekenen is een perfecte activiteit voor plezier, ontspanning en het creëren van kunstwerken om trots op te zijn!

  ✓ Compleet pakket - dit 3D pen pakket bevat alles dat je nodig hebt om uren te kunnen tekenen. Welke creatie ga jij als eerste maken?
  ▶ 3D Pen, geschikt voor ABS en PLA filament
  ▶ Handleiding
  ▶ Oplader met stekker
  ▶ Standaard
  ▶ 5 kleuren 5 meter volledig afbreekbaar PLA vulling
  ▶ 10 kleuren 5 meter volledig afbreekbaar PLA vulling
  ▶ Uitgebreid tekenboek met veel designs
  ▶ PVC bescherming Leuk cadeau voor feestdagen, verjaardagen en andere bijzondere gelegenheden. Wat de gelegenheid ook is, cadeautjes krijgen is iets waar ieder kind naar uitkijkt. Naast games en gadgets is de 3D pen gaaf speelgoed waar kinderen dol op zijn én waar ze zich mee kunnen ontwikkelen. De 3D pen is een geweldig creatief cadeau waar ieder kind blij mee is. 200% tevredenheidsgarantie van Lubelle Risicoloos bestellen: 30 dagen tevredenheidsgarantie. 30 dagen kosteloos retourneren. Wij verzenden iedere bestelling met gratis Track and trace. Bestel nu de Lubelle 3D pen set en bezorg jouw kinderen hun nieuwe favoriete speelgoed!

  37,95 37,95


  Titel: Lubelle 3D Pen Starterspakket + Boek met Sjablonen
  Prijs: € 37,95
  Productcode: 9300000075979999


   

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor kinderen waar zowel jongens als meisjes blij mee zijn? Met het uitgebreide 3D pen starterspakket van Lubelle maken kinderen eindeloze creaties en zijn ze uren zoet! Dit complete starterspakket wordt geleverd ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top