Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Tefal Easy Chef Pannenkoekpan - Ø 25 cm


 • Tefal Easy Chef Pannenkoekpan - Ø 25 cm
  Tefal Easy Chef Pannenkoekpan - Ø 25 cm Zeg gedag tegen zware pannen waarbij ingrediënten aan de bodem blijven plakken. Met de Tefal Easy Chef Pannenkoekpan - Ø 25 cm wordt koken weer makkelijk en leuk. De sterke anti-aanbaklaag is extra krasbestendig omdat deze is versterkt met Titanium deeltjes. Zo gaat deze tot wel 2x langer mee dan de basis Tefal anti-aanbaklaag en is deze extra makkelijk schoon te maken. De lichtgewicht constructie zorgt voor een uiterst gemakkelijke bediening, terwijl de ergonomische handgreep zorgt voor optimale grip. Met de bredere inductiebodem wordt de pan nog gelijkmatiger en sneller warm en met de Thermo-Signal™ bak je op de juiste temperatuur. Zo behoud je kleuren, smaken en voedingsstoffen en behaal je perfecte resulaten keer op keer. Zo wordt koken weer dagelijks plezier.

  Tips voor reiniging en onderhoud: ❕ Gebruik de pannen op laag tot middelhoog vuur. Hoog vuur kan ervoor zorgen dat de pan beschadigt, of zelfs kromtrekt.
  ❕ Gebruik houten en/of kunststof spatels voor een langere levensduur van de pan.
  ❕ Wij raden aan om de pan met de hand af te wassen voor een optimaal behoud van de anti-aanbaklaag.

  Over Tefal Sta je graag in de keuken om een lekker culinair gerecht te bereiden? Niets is zo erg voor een chef als een pan waar je eten snel in aanbrandt. Dit probleem leidde tot een revolutionair product waar Tefal mee groot is geworden: de anti-aanbakpan. Sindsdien zet het bedrijf zich steeds in om het leven van de consument zo makkelijk mogelijk te maken. Met concepten en innovaties, die gebaseerd zijn op jouw behoeften, staat Tefal op nummer 1 op het gebied van anti-aanbakpannen.

  28,00 28


  Titel: Tefal Easy Chef Pannenkoekpan - Ø 25 cm
  Prijs: € 28,00
  Productcode: 9300000010072221


   

Zeg gedag tegen zware pannen waarbij ingrediënten aan de bodem blijven plakken. Met de Tefal Easy Chef Pannenkoekpan - Ø 25 cm wordt koken weer makkelijk en leuk. De sterke anti-aanbaklaag is extra krasbestendig omdat deze is versterkt met Titanium d....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top