Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Speeksel test covid 19 – lollypop zelftest - V-che


 • Speeksel test covid 19 – lollypop zelftest - V-che
  Speeksel test covid 19 – lollypop zelftest - V-che Deze V-chek lollypop zelftesten zijn uitermate geschikt voor het gebruik bij kinderen of senioren. De zelftest wordt afgenomen via de mond i.p.v. neus en is daardoor zeer gebruiksvriendelijk. De zelftest van V-Chek is goedgekeurd om te worden gebruikt als zelftest voor thuisgebruik met CE-2854.

  Deze zelftesten zijn individeaal verpakt in een doosje met Nederlandse en Engelse handleiding. Je ontvangt dus 5 doosjes met zelftesten.

  V-chek lollypop zelftesten kopen? Deze speekseltesten testen zijn CE gekeurd en geschikt voor thuisgebruik. Deze zelftesten werken met een lepeltje die in de mond gehouden moet worden dus geen pijnlijk of raar gevoel in de neus. De antigeen test is gemakkelijk te gebruiken als zelftest. Per stuk verpakt! CE 2854 goedgekeurd Al binnen 10 minuten resultaat Zeer makkelijk in gebruik, slechts 2 componenten. Geschikt voor persoonlijk gebruik en ideaal voor gebruik bij kinderen Zeer nauwkeurige test, met 96,47% gevoeligheid en 98,83% specificiteit Werkt ook bij virusmutaties van Covid-19 Inhoud verpakking 1 x individueel verpakte testcassette 1 x spons (lepeltje) Nederlandse & Engelse Gebruiksaanwijzing (download hieronder)

  19,95 19,95


  Titel: Speeksel test covid 19 – lollypop zelftest - V-che
  Prijs: € 19,95
  Productcode: 9300000075748400


   

Deze V-chek lollypop zelftesten zijn uitermate geschikt voor het gebruik bij kinderen of senioren. De zelftest wordt afgenomen via de mond i.p.v. neus en is daardoor zeer gebruiksvriendelijk. De zelftest van V-Chek is goedgekeurd om te worden gebrui....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top