Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

OPHARM mondkapje FFP2 zwart - 10 stuks • OPHARM mondkapje FFP2 zwart - 10 stuks

  OPHARM mondkapje FFP2 zwart - 10 stuks FFP2 maskers. Niet medisch.Geproduceerd in china Er zitten 10 stuks in een verpakking. Huidvriendelijk, comfortabel en ademend. Efficiënte bescherming met 5 lagen.

  ademhalingsbeschermingsmasker FFP2 met oorelastieken/oorlussen Het ademhalingbeschermingsmasker biedt bescherming tegen het inademen van zeer kleine deeltjes, zoals bijvoorbeeld aerosolen. Deze maskers worden gedragen bij de verzorging van patiënten die geïnfecteerd zijn met een bacterie of virus van de luchtwegen. Geschikt voor gebruik bij o.a. COVID-19, MRSA, Noro, PRP, en Influenza A+

  Voldoet aan de Persoonlijke Beschermingsmiddelen Verordening EU 2016/425 Voldoet aan EN 149:2001+A1:2009 / FFP2 NR Voldoet aan de eisen van KN95 (KN95 is de Chinese equivalent van de Europese norm FFP2 Goedgekeurd door een notified body / CE 1463 Verpakt per 5. Met oorlussen Lage ademweerstand met een hoge filtratie capaciteit Plat gevouwen en neemt daardoor minder ruimte in beslag Dit zijn non-medische mondmaskers en daarom niet geschikt om te hergebruiken of uit te wassen.

  Soorten mondneusmaskers: Het chirurgisch mondneusmasker: dit is een medisch hulpmiddel en beschermt de patiënt tegen ziekteverwekkers uit de neus of mond van medewerkers. Daarnaast beschermt het de medewerker voor het aanraken met de handen of de handschoenen aan eigen mond of neus. Het ademhalingsbeschermingsmasker: dit is een persoonlijk beschermingsmiddel en beschermt de gebruiker tegen ziekteverwekkers die via de lucht verspreid kunnen worden.

  6,99 6,99


  Titel: OPHARM mondkapje FFP2 zwart - 10 stuks
  Prijs: € 6,99
  Productcode: 9300000074426499


   

FFP2 maskers. Niet medisch.Geproduceerd in china Er zitten 10 stuks in een verpakking. Huidvriendelijk, comfortabel en ademend. Efficiënte bescherming met 5 lagen.

ademhalingsbeschermingsmasker FFP2 met oorelastieken/oorlussen Het ademhalingbe....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top