AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Cas & Lux Stijlvolle Drinkfontein voor Katten - Dr • Cas & Lux Stijlvolle Drinkfontein voor Katten - Drinkfontein - inclusief 2x Filters en schoonmaak Kit - 1.5L - Waterfontein - Super stil

  Cas & Lux Stijlvolle Drinkfontein voor Katten Een gezonde drinkcultuur is een must voor alle katten vanaf het moment dat ze geboren zijn. Met stromend water drinkt een kat meer, dit zal een positieve impact hebben bij urinaire problemen. De kraan heeft ook een speciaal hoger design wat de interesse van de kat extra prikkelt.

  In dit pakket zitten ook 2 Gratis filters en 1 gratis cleaning kit om het stijlvolle fonteintje efficient terug proper te krijgen indien nodig.

  Onze Cas & Lux Drinkfontein is getest, goedgevonden en wordt actief aanbevolen door onze panel van experten. In dit panel zitten verschillende Catcoaches, Dierenartsen en onze Ambassadeur(tjes) Cas en Lux. Op onze website kun je reacties en enkele van onze partners terugvinden. Waarom moeten we onze katjes stimuleren om meer te drinken? Onze huiskatjes zijn afkomstig uit de woestijn waardoor eten voor hen belangrijker is dan drinken! De meeste katteneigenaren geven droge brokken om te eten. Korrels bevatten echter slechts 10 procent vocht terwijl levende prooien bestaan uit 60 procent vocht, waardoor er te weinig vocht wordt opgenomen. Katjes die gestimuleerd worden om te drinken, hebben een lager risico voor het ontwikkelen van een aantal medische problemen zoals blaasgruis en nierfalen door het spoelen van de urinewegen.
  Wat precies? Een "SMART" fontein - dit betekent dat er een filter geïnstalleerd is om het onderhoud te vergemakkelijken. De kraan heeft een speciaal hoger design om het drinken te stimuleren. Met GRATIS 2x Filters en 1x Schoonmaak Kit De filters zijn herbruikbaar en de schoonmaak Kit bevat een handige set om de faucet (kraantje) schoon te maken en een spons om de fontein schoon te maken. De fontein is relatief stil en daardoor niet storend in de slaapkamer. Hoogte van de faucet is aanpasbaar om het geluid te reguleren! Gebruik van de 2 filters is mogelijk, maar niet per se nodig indien het water om de dag ververst wordt. 1.5L grote capaciteit, voldoende voor een paar dagen Nederlandse versie van de handleiding vindt u terug hier op de webpagina van Bol.com, onder documenten Technische details Materiaal: PP + PS Grootte: 16,5 * 16,5 * 16,5 cm Maximale capaciteit: 1500 ml Ingangsspanning: 5V / 100mA Voeding: EU / USB Kabellengte: 2M De fontein is relatief stil en daardoor niet storend in de slaapkamer. Hoogte van de faucet is aanpasbaar om het geluid te reguleren! Een stap voor stap handleiding kun je terugvinden op onze website. www.caslux.be

  Nog wat enkele handige tips "hoe onze feliene vriendjes nog meer water te laten opnemen":
  Door eten en drinken ver uit elkaar te zetten! Katjes eten en drinken op verschillende tijdstippen en niet samen zoals wij wel doen! Door eten en drinken samen aan te bieden, gaan zij instinctief het gevoel hebben dat het drinken door het eten wordt bevuild. Drinken voorzien op meerdere locaties doorheen je huis, ook op hoogtes. Door snorhaarvriendelijke (dus grote oppervlakken) aan te bieden. Door een drinkplaats 30 cm van de muur te plaatsen, geef je overzicht en controle aan je katje! Een fonteintje zorgt voor stromend water. Veel katjes vermijden stilstaand water en verkiezen stromend water. Hun instinct zegt hen dat stilstaand water kan zorgen voor de groei van bacteriën! De meeste katjes verkiezen gefilterd water boven water van de kraan en/of verkiezen water met een smaakje (regenwater, water met een zuurstofplantje in).
  Wij hanteren een 100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie!
  Heeft u een probleem of opmerking over het product? Neem gerust contact op via de bol.com klantenservice zodat wij u verder kunnen helpen. Wij gebruiken uw feedback om onze producten te verbeteren.

  ✅ Nu gratis verzenden & retouren: Krijg vandaag gratis verzending en 30 dagen kosteloos retouren!
  ✅ Nederlandse versie van de handleiding vindt u terug hier op de webpagina van Bol.com, onder documenten

  39,90 39,9


  Titel: Cas & Lux Stijlvolle Drinkfontein voor Katten
  Prijs: € 39,90
  Productcode: 9300000033137765


   

Een gezonde drinkcultuur is een must voor alle katten vanaf het moment dat ze geboren zijn. Met stromend water drinkt een kat meer, dit zal een positieve impact hebben bij urinaire problemen. De kraan heeft ook een speciaal hoger design wat de inter....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top