Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Bosch SHH4HCX48E - Serie 4 - Inbouw vaatwasser


 • Bosch SHH4HCX48E - Serie 4 - Inbouw vaatwasser
  Bosch SHH4HCX48E - Serie 4 - Inbouw vaatwasser De Bosch SHH4HCX48E inbouw vaatwasser beschikt over verschillende programma's en functies, zoals een extraDroog functie om nog beter de drogen en SpeedPerfect, om je programmaduur tot 65% te verkorten. Ga slim om met je ruimte door middel van de Flex korven en de varioLade speciaal voor keukengerei. Reinig de vaatwasser met het machineCare programma en de beladingssensor in deze vaatwasser zorgt voor het optimale water en energieverbruik en de beste prestaties. Deze vaatwasser is geschikt voor vele keukens dankzij het varioScharnier systeem. Voordelen ExtraDroog functie varioScharnier systeem AquaSensor, beladingssensor Nadelen Het geluidsniveau van 44dB is niet lawaaierig, maar het kan stiller

  ExtraDroog, droogt plastic vaat Plastic vaat hoef je niet meer na te drogen zodra een programma klaar is. Met het ExtraDry programma wordt plastic beter gedroogd. Dit wordt gedaan door een warmere laatste spoeling en een langere droogtijd.
  SpeedPerfect, tot 65% sneller reinigen Heb je snel schone vaat nodig? Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan reinigen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste programma's. Handig als je minder tijd hebt.
  DoseerAssistent Vaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent.. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Dit zorgt voor een betere reiniging van al het vaat.
  VarioScharnier, perfecte aansluiting Deze volledig geïntegreerde vaatwasser beschikt over een VarioScharnier systeem. Via dit systeem wordt er een oplossing gegeven om vaatwassers perfect te laten aansluiten in vele keukens. Het volledig geïntegreerde frontpaneel wordt bij het openen een stukje omhoog getild, waardoor de deur niet blijft hangen maar voor alsnog volledig geopend kan worden. Speciaal voor keukens met een lage plint of installatie op hoogte.
  VarioLade, voor meer ruimte Bovenin de vaatwasser bevindt zich een varioLade. Deze lade heeft veel ruimte voor bestek, maar ook voor ander klein servies. Hierdoor heb je in de onderste korf geen bestekmand meer nodig, waardoor je meer ruimte overhoudt voor groter servies.
  De juiste temperatuur Kostbaar glaswerk en porselein wordt met extra zorg gereinigd door de warmtewisselaars. Het water wordt in de spoelcontainer verwarmd om grote temperatuurverschillen en schade aan je kostbare vaat te voorkomen.
  AquaStop, voorkomt waterschade De aquaStop bied nog meer beveiliging en voorkomt waterschade. Lekt er iets uit de machine? of is er iets met de slang? dan wordt het water gestopt door deze beveiliging. Zo heb je nooit meer wateroverlast vanuit de vaatwasser.

  Kenmerken van de Bosch SHH4HCX48E
  Extra Droog - SpeedPerfect+ - machineCare - Voorspoelen - Doseerassistent - Warmtewisselaar - Glasbeschermingstechniek - AquaSensor - varioScharnier - Status Light - Resttijdindicatie - varioLade - Flex korven - rackMatic - aquaStop - Starttijdkeuze - EcoSilence Drive - Eindsignaal Programma's en functies op de Bosch vaatwasser
  6 Programma's: Eco 50 °C, Auto 45-65 °C, Intensief 70 °C, Snel 65 °C, Stil 50 °C, Favoriet 3 Speciale functies: Extra Droog, Half Load, SpeedPerfect+ machineCare, voorspoelen

  811,00 811


  Titel: Bosch SHH4HCX48E - Serie 4 - Inbouw vaatwasser
  Prijs: € 811,00
  Productcode: 9300000048671618


   

De Bosch SHH4HCX48E inbouw vaatwasser beschikt over verschillende programma's en functies, zoals een extraDroog functie om nog beter de drogen en SpeedPerfect, om je programmaduur tot 65% te verkorten. Ga slim om met je ruimte door middel van de Fle....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top