Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

MEDION LIFE MD31032- 31,5 inch - HD ready LCD TV -


 • MEDION LIFE MD31032- 31,5 inch - HD ready LCD TV -
  MEDION LIFE MD31032- 31,5 inch - HD ready LCD TV - Twee tv's zijn beter dan één
  Of het nu in de slaapkamer, in de serre, in de kinderkamer of in de logeerkamer is: de energiezuinige full HD TV MEDION LIFE MD31032 is de ideale tweede unit met een diagonaal van 80 cm. Kabel, satelliet of de nieuwe digitale antenne televisie DVB-T2 HD, de TV ontvangt (via een geïntegreerde HD Triple Tuner) zenders zonder extra ontvanger. De CI+ sleuf maakt zelfs de ontvangst van gecodeerde kanalen via smartcard met een geschikte module mogelijk.

  Praktische functies voor meer comfort
  Bekijk video's en afbeeldingen gemakkelijk vanaf een aangesloten USB-stick met de ingebouwde mediaspeler. Natuurlijk kan je jouw gameconsole of Blu-ray-speler ook eenvoudig via HDMI op de tv aansluiten. Dankzij videotekst met 6.000 pagina's geheugen en de elektronische programmagids (EPG) weet je altijd wanneer je favoriete tv-programma's draaien en wat er in de wereld gebeurt.

  Gebruik alle ontvangstmodi met HD Triple Tuner
  De geïntegreerde HD triple tuner maakt een aparte ontvanger overbodig. Of het nu gaat om een antenne, kabel of satelliet, de televisie is uitgerust voor alle soorten ontvangst en beheerst zelfs de nieuwe DVB-T2 HD. Hiermee kun je je favoriete zenders in HD-kwaliteit ontvangen. Voorwaarde is dat het bijbehorende signaal beschikbaar is op de installatielocatie.

  Alle bronnen op één TV
  Of je nu een Blu-ray-speler, notebook of gameconsole heeft via HDMI, je kunt je bronnen eenvoudig aansluiten op de tv. Gebruik de HDMI-aansluiting aan de achterzijde om de beeld- en geluidssignalen in de beste kwaliteit naar het TV-scherm over te brengen.

  Gebruik Smart Card per CI+
  Maak ruimte vrij in je TV-kast door de extra satellietontvanger op te slaan voor gecodeerde TV- en radioprogramma's. Gebruik gewoon een compatibele module met de CI+-sleuf en steek de smartcard van je tv-aanbieder direct in de tv. Je bedient dus alle kanalen direct met één afstandsbediening en hebt geen extra apparaten nodig.

  Foto's en video's direct vanaf de stick afspelen
  Met de geïntegreerde mediaspeler kun je eenvoudig je eigen foto's en video's op het grote tv-scherm bekijken. Sluit gewoon een datadrager aan op de USB-aansluiting van je TV en je bent klaar om te gaan. Een extra weergaveapparaat is niet meer nodig! Door het grote aantal verschillende codecs kan het afspelen van alle formaten niet altijd worden gegarandeerd.

  149,00 149


  Titel: MEDION LIFE MD31032- 31,5 inch - HD ready LCD TV -
  Prijs: € 149,00
  Productcode: 9300000079086525


   

Twee tv's zijn beter dan één
Of het nu in de slaapkamer, in de serre, in de kinderkamer of in de logeerkamer is: de energiezuinige full HD TV MEDION LIFE MD31032 is de ideale tweede unit met een diagonaal van 80 cm. Kabel, satelliet of de nieuwe dig....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top