Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Type 2 mondmaskers - CE-gecertificeerd - Type IIR • Type 2 mondmaskers - CE-gecertificeerd - Type IIR mondkapjes - Medische mondkapjes - Zwart - 20 stuks

  Type 2 mondmaskers - CE-gecertificeerd - Type IIR Ben jij opzoek naar kwalitatieve type 2 mondmaskers? Deze mondmaskers zijn CE gecertificeerd en voldoen aan alle Europese kwaliteitsnormen en alle voorschriften van het RIVM! De maskers zitten goed aangesloten op het hoofd. Dit maakt het dragen een stuk comfortabeler ten opzichte van andere mondmaskers. Deze type 2 (IIR) mondkapjes beschermen bovendien nog beter dan de standaard type 2 mondmaskers. "De R betekent dat het mondmasker niet alleen 98 procent beschermt tegen bacteriën, maar ook voor een bepaalde weerstand tegen spetters van buitenaf." Wacht dus niet langer en koop deze mondmaskers nu!

  Deze type 2 mondkapjes zijn CE gecertificeerd en voldoen aan alle Europese eisen
  Deze type IIR mondmaskers sluiten beter af dan stoffen mondkapjes. Deze mondkapjes zijn bovendien goedgekeurd met het CE keurmerk. Dit maakt deze mondkapjes de beste keuze op de markt! Bovendien beschikken deze mondkapjes over de Europese EN 14683:2019+AC:2019 norm. Dit wil zeggen dat de mondkapjes beschikken over alle filters die voldoen aan de kwaliteitseisen voor type 2 (IIR) op de Nederlandse- en Europese markt.

  Type 2 (IIR) mondmaskers aanbevolen door het RIVM
  Deze type 2 maskers voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Dit maakt deze maskers geschikt om te gebruiken tijdens vakantie, winkelen, op kantoor, op school en meer!

  Hoe worden deze mondkapjes geleverd?
  Deze 20 mondkapjes worden verpakt per 10 stuks. Hierdoor kun je de mondkapjes gemakkelijk meenemen. Dit voorkomt dat de mondkapjes vies worden tijdens het dragen in je zak of tas. Bovendien worden deze 20 stuks mondkapjes bezorgd door de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te blijven om te wachten op je bestelling!

  Jouw voordelen: ✅ Kleur: Zwart ✅ Norm: EN 14683:2019+AC:2019 ✅ Type: Type IIR (betere versie van type 2) ✅ Universeel: Sluit goed aan op ieder gezicht ✅ Certificaat: CE keuring en EU conformiteitsverklaring ✅ Verpakt: 20x type 2 mondmasker verpakt per 10 stuks 30 dagen retourneren & Levenslange klantenservice
  Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Om onze klanten optimaal te bedienen, hanteren wij een retourtermijn van 30 dagen. Het is mogelijk de mondkapjes te retourneren binnen een termijn van 30 dagen. Het is niet meer mogelijk om te retourneren als de mondkapjes zijn geopend en/of niet in de originele verpakking zitten.

  ✔ Wil je ook van deze voordelen genieten? Plaats dan nu deze type 2 mondmaskers in jouw winkelmandje en geniet van de kwaliteit van R2B!

  19,95 19,95


  Titel: Type 2 mondmaskers - CE-gecertificeerd - Type IIR
  Prijs: € 19,95
  Productcode: 9300000007644251


   

Ben jij opzoek naar kwalitatieve type 2 mondmaskers? Deze mondmaskers zijn CE gecertificeerd en voldoen aan alle Europese kwaliteitsnormen en alle voorschriften van het RIVM! De maskers zitten goed aangesloten op het hoofd. Dit maakt het dragen een ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top