AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

JT Beauty Care 3-in-1 Zwangerschapsband Postpartum • JT Beauty Care 3-in-1 Zwangerschapsband Postpartum Zwart – Buikband Na Zwangerschap - Bekkenband – Belly Binder – Zwangerschapskleding – Waist Trainer - Postnatale Sluitlaken -Maat XL

  JT Beauty Care 3-in-1 Zwangerschapsband Postpartum De 3-in-1 Zwangerschapsbanden van JT Beauty Care zijn een MUST HAVE voor iedere vrouw die net bevallen is! De 3-in-1 zwangerschapsbanden bieden de ondersteuning en comfort na de zwangerschap. De 3-in-1 sluitbanden of postpartum buikband is een moderne variant van het ouderwetse sluitlaken. Je lichaam is sneller weer fit en strak na het dragen van een goede sluitband. Door de stevige druk die gegeven wordt, ervaar je een comfortabele steun, verbetert je houding en sluiten de buikspieren eerder.

  Voordelen: ✔ Bevordert spierherstel en een correcte lichaamshouding
  ✔ 3 verschillende banden voor de maximale ondersteuning
  ✔ Helpt bij het natuurlijk herstel van de diastasis recti (de rechte buikspieren)
  ✔ Tegen een vervelend gevoel tijdens het draaien
  ✔ Biedt comfort na keizersnee
  ✔ Verstelbaar met behulp van klittenband
  ✔ Helpt striae te minimaliseren
  ✔ Optimaliseert afvoer van vocht/oedeem en afvalstoffen door compressie

  De perfecte ondersteuning na de zwangerschap De drie verschillende buikbanden geven de ultieme ondersteuning die je nodig hebt direct na de bevalling. Dankzij de buikbanden kan je rustig herstellen en ontzwangeren. Het komt veel voor dat je last kan hebben van instabiliteit na de zwangerschap. De banden geven de stevigheid en stabiliteit die je nodig hebt na de zwangerschap. Het is zeer belangrijk om na de zwangerschap meteen de juiste houding aan te nemen. De banden zorgen ervoor dat je de juiste lichaamshouding aanneemt en hierbij lichtjes de spieren traint.

  3 verschillende buikbanden De set bestaat uit 3 verschillende postpartum buikbanden. De set bevat de buikband, heupband en bekkenband. Van dag 1 tot dag 7 na de bevalling draag je alleen de buikband. Dit voorkomt buikverslapping en baarmoederverzwakking. Het bevordert ook de stofwisseling. Van week 1 tot week 6 na de bevalling draag je de buikband en heupband. Door de buik- en heupband te combineren, wordt de onderrug ondersteunt voor een correcte ergonomie. Hierbij wordt borstvoeding comfortabeler ervaren. Vanaf week 7 tot week 47 na de bevalling draag je alle drie de banden. Door de buik-, heup, en bekkenband samen te gebruiken, nemen de bekken hun correcte houding aan voor het herstel.

  Helpt bij het herstel Meteen na je bevalling kun je al de buikband aandoen. Je lichaam is namelijk het meest kwetsbaar als je net bevallen bent. Door de ondersteuning kan je lichaam stukken beter herstellen na de zwangerschap. Het helpt bij het herstellen van de rechte buikspieren die uitgerekt worden tijdens de bevalling. Na de zwangerschap heb je kans om striae over te houden. Dankzij de postpartum zwangerschapsbanden is de kans aanzienlijk lager dat dit zich voor zal doen. Er is ook een kans dat vocht/oedeem blijft hangen bij de buik. De buikbanden optimaliseren de afvoer van vocht/oedeem en afvalstoffen door middel van de compressie. Als er tijdens de bevalling een keizersnee heeft plaatsgevonden, bieden de banden extra ondersteuning waarbij ze goed helpen met het helen van de wond.

  Verstelbaar Met behulp van klittenband zijn de buikbanden verstelbaar. Zo kan je er voor kiezen om de banden strak aan te trekken of toch wat losser aan te doen. Het materiaal van de banden is zacht en huidvriendelijk, zodat er geen huidirritaties zullen ontstaan.

  Inhoud: ▶ Buikband
  ▶ Heupband
  ▶ Bekkenband
  ▶ Nederlandse handleiding

  Maattabel:
  (zie de afbeeldingen voor een uitgebreide versie) Maat M – 45-53kg voor de zwangerschap
  Maat L - 54-63kg voor de zwangerschap
  Maat XL – 64-80kg voor de zwangerschap

  Beschikbaar in 2 verschillende kleuren: Nude en Zwart.

  Te wassen middels een handwas of op 30 °C, zonder wasverzachter.

  JT Beauty Care is opgericht voor en door échte verzorgingsliefhebbers en biedt het perfecte product aan voor jouw optimale verzorging. JT Beauty Care streeft er naar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren voor 100% tevredenheidsgarantie.

  Bestel vandaag nog en krijg de ultieme ondersteuning na de zwangerschap dankzij de 3-in-1 Postpartum buikbanden van JT Beauty Care.

  29,95 29,95


  Titel: JT Beauty Care 3-in-1 Zwangerschapsband Postpartum
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9300000040679527


   

De 3-in-1 Zwangerschapsbanden van JT Beauty Care zijn een MUST HAVE voor iedere vrouw die net bevallen is! De 3-in-1 zwangerschapsbanden bieden de ondersteuning en comfort na de zwangerschap. De 3-in-1 sluitbanden of postpartum buikband is een modern....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top