Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Bibs Fopspeen 3 stuks maat 1 0-6 maanden |Vanilla,


 • Bibs Fopspeen 3 stuks maat 1 0-6 maanden |Vanilla,
  Bibs Fopspeen 3 stuks maat 1 0-6 maanden |Vanilla, De spenen van Bibs zijn prachtig! Dit Deense bedrijf maakt al 40 jaar de beste speentjes. Ze zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en zijn BPA en PVC vrij. Hun bekende ronde vorm is zo ontworpen dat het schildje van de speen van de huid af staat zodat het de huid van je baby'tje of kleuter niet irriteert of schuurt! Het speentje is zacht, flexibel en voelt natuurlijk aan. Het is ontwikkeld om de zuigreflex van het kindje te ondersteunen. De vorm van het speentje bootst de vorm van de tepel na.

  BIBS Fopspeentjes zijn verkrijgbaar in vele verschillende fantastische (pastel) kleurtjes en er komen elke keer weer nieuwe kleurtjes bij! Zo kan je elke dag je baby op en top stylen met de juiste kleur van de speen bij de juiste outfit! Kijk ook eens bij ons andere assoritment Bibs speentjes. We hebben de mooiste kleuren en speciale actie pakketten. Verkrijgbaar in maat 1, maat 2 en maat 3.

  Let op: Bibs levert hun speentjes die per stuk worden aangeboden milieuneutraal en dus zonder plastic verpakking aan! Dit betekent dat de speentjes ook zonder plastic verpakking worden verzonden naar de klant. Wij gaan uiteraard hygiënisch met de speentjes om! Voor het eerste gebruik het speentje 5 minuten in het kokend water uitkoken. Steriliseer en maak de speen regelmatig schoon door er kokend water over te gieten. Druk het water uit het speentje zodra deze afgekoeld is. Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN 1400+A1 , 100% vrij van BPA, PVC en ftalaten.

  Materiaal speen: latex/natural rubber
  Materiaal schildje: polypropylene (PP)
  Maat 1: geschikt van 0-6 maanden

  Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing!

  14,50 14,5


  Titel: Bibs Fopspeen 3 stuks maat 1 0-6 maanden |Vanilla,
  Prijs: € 14,50
  Productcode: 9200000129056636


   

De spenen van Bibs zijn prachtig! Dit Deense bedrijf maakt al 40 jaar de beste speentjes. Ze zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en zijn BPA en PVC vrij. Hun bekende ronde vorm is zo ontworpen dat het schildje van de speen van de huid af staat zo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top