Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Beko BDFN26430A - Vrijstaande Vaatwasser - Antraci • Beko BDFN26430A - Vrijstaande Vaatwasser - Antraciet

  Beko BDFN26430A - Vrijstaande Vaatwasser - Antraci De Beko BDFN26430A is een vrijstaande vaatwasser met energielabel D die beschikt over een laadvermogen van 14 couverts. Hij heeft 6 programma's, waaronder SteamGloss® om je glazen er als nieuw uit te laten zien. Met de Eenvoudig inklapbare steunen en schuivende bestekbak van de Beko BDFN26430A is het in en uitruimen zo gebeurt en hoef je niet die grote pan apart nog eens met de hand af te wassen.

  Voordelen: SelFit® Eenvoudig inklapbare steunen SteamGloss® Nadelen: Met Energielabel D, is dit niet de meest zuinige vaatwasser
  SelFit®
  Je wilt de vaatwasmachine uitruimen, maar de open deur neemt zoveel plaats in dat je amper beweegruimte hebt. Met SelFit® kun je de deur in elke gewenste hoek zetten, zodat je de vaatwasmachine kunt in- en uitruimen zonder dat de deur in de weg zit. Het stevige mechanisme is geschikt voor deuren tot 9 kg.

  Schuivende bestekbak
  De bestekbak is een handige uitvinding, maar zit in de weg als je een grote pan op het onderste rek wilt zetten. De schuivende bestekbak lost dat probleem op. Je kunt de bak naar links en naar rechts schuiven om plaats te maken voor grotere dingen.

  Schuivende afwasmiddeldispenser De afwasmiddeldispenser is gemakkelijk te openen. Deze schuif je namelijk open en dicht. Zo voorkom je dat je, je vingers bezeert bij het openen en gaat het afwasmiddel toevoegen ook een stuk sneller dan je gewend bent.

  Inklapbare steunen De Beko BDFN26430A beschikt over inklapbare steunen die gemakkelijk in en uit te klappen zijn. Door de steunen in te klappen kun je eenvoudig ruimte maken voor bijvoorbeel grote pannen. Zo passen alle potten en pannen van verschillende maten toch allemaal in je vaatwasser en hoef je ze niet meer apart met de hand af te wassen. Ideaal voor jou!

  SteamGloss® De tafel is prachtig gedekt, maar het lijkt wel of je glazen watervlekken hebben. De tien minuten durende, extra warmtecyclus van SteamGloss® zorgt ervoor dat je glazen glanzen als nieuw. Met glaswerk dat 23%* en porselein dat 30%* meer glanst, is je volgende gedekte tafel oogverblindend. *Getest door externe laboratoria.

  449,00 449


  Titel: Beko BDFN26430A - Vrijstaande Vaatwasser - Antraci
  Prijs: € 449,00
  Productcode: 9300000040733824


   

De Beko BDFN26430A is een vrijstaande vaatwasser met energielabel D die beschikt over een laadvermogen van 14 couverts. Hij heeft 6 programma's, waaronder SteamGloss® om je glazen er als nieuw uit te laten zien. Met de Eenvoudig inklapbare steunen e....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top