Tel. 0321-333169 Peter Evers
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Bosch SGS2HVW72E - Serie 2 - Vrijstaande vaatwass


 • Bosch SGS2HVW72E - Serie 2 - Vrijstaande vaatwass
  Bosch SGS2HVW72E - Serie 2 - Vrijstaande vaatwass Met het extraDry programma op de Bosch SGS2HVW72E vrijstaande vaatwasser, is het mogelijk om vaat nog beter te drogen. Heb je maar een halve lading? gebruik dan de HalfLoad functie. De warmtewisselaar in de vaatwasser zorgt voor de beste temperatuur, waarbij de beladingssensor de vaat weegt en vervolgens het water en energieniveau op aan past. Wil je later een programma starten, kies dan de startuitstel en is de vaatwasser vies? reinig hem dan met het machineCare programma. Bovenin de vaatwasser zit een variolade speciaal voor klein servies en bestek. Voordelen ExtraDroog functie SpeedPerfect+, tot 65% sneller Starttijdkeuze 1-24 uur Nadelen is met energielabel E niet de meest zuinige vaatwasser

  Starten op elk gewenst moment Wil je later de vaatwasser starten? Dan is dat mogelijk door de starttijdkeuze. Via deze functie kan je een programma vooruit programmeren en op elk gewenst moment laten starten. Ook bijvoorbeeld onder werktijd of s' nachts.
  Beladingssensor, bespaar water en energie Het hoeveelheid water voor een programma wordt afgestemd op de hoeveelheid vaat er in de vaatwasser zit. Deze vaat wordt gewogen door de beladingssensor en past na het wegen het hoeveelheid water daar op aan. Dit is waterbesparend en werkt efficiënter.
  De juiste temperatuur Kostbaar glaswerk en porselein wordt met extra zorg gereinigd door de warmtewisselaars. Het water wordt in de spoelcontainer verwarmd om grote temperatuurverschillen en schade aan je kostbare vaat te voorkomen.
  RackMatic Verstel de bovenkorf door RackMatic met een speciale hendel. Deze hendel kan je indrukken, waardoor de bovenkorf te verstellen is. Mogelijk in drie standen. Op deze manier heb je weer meer ruimte voor grotere pannen of schalen.
  SpeedPerfect, tot 65% sneller reinigen Heb je snel schone vaat nodig? Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan reinigen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste programma's. Handig als je minder tijd hebt.
  VarioLade, voor meer ruimte Bovenin de vaatwasser bevindt zich een varioLade. Deze lade heeft veel ruimte voor bestek, maar ook voor ander klein servies. Hierdoor heb je in de onderste korf geen bestekmand meer nodig, waardoor je meer ruimte overhoudt voor groter servies.

  Kenmerken van de Bosch SGS2HVW72E
  machineCare - SpeedPerfect+ - Doseerassistent - Warmtewisselaar - Glasbeschermingstechniek - AquaSensor beladingssensor - Resttijdindicatie - vario korven - varioLade - easySlide - rackMatic - Starttijdkeuze - EcoSilence drive - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip - ActiveWater - Kinderbeveiliging - AquaStop - ExtraDry Programma's en functies op de Bosch vrijstaande vaatwasser
  Auto 45-65 - Eco - Intensief - Nachtprogramma - Quick L Extra functies: ExtraDry - HalveBelading - MachineCare - Starttijdkeuze

  539,00 539


  Titel: Bosch SGS2HVW72E - Serie 2 - Vrijstaande vaatwass
  Prijs: € 539,00
  Productcode: 9300000052159680


   

Met het extraDry programma op de Bosch SGS2HVW72E vrijstaande vaatwasser, is het mogelijk om vaat nog beter te drogen. Heb je maar een halve lading? gebruik dan de HalfLoad functie. De warmtewisselaar in de vaatwasser zorgt voor de beste temperatuur....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top