Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Bosch SRS2HKI59E - Serie 2 - Vrijstaande vaatwass • Bosch SRS2HKI59E - Serie 2 - Vrijstaande vaatwasser

  Bosch SRS2HKI59E - Serie 2 - Vrijstaande vaatwass Met de Bosch SRS2HKI59E vrijstaande vaatwasser beschik je over een ExtraDroog functie, om moeilijk te drogen vaat beter droog te krijgen. Liever hardnekkige resten verwijderen? gebruik dan de intensieve stand. De doseerassistent verspreid gelijkmatig de vaatwastablet, waarbij de beladingssensoren van AquaSensor de vaat meten en het optimale waterniveau daarop aanpassen. De doseerassistent helpt vaatwasmiddel gelijkmatig te verspreiden en de duoPower is een extra krachtige sproeiarm die zich in de bovenkorf bevindt. Voordelen SpeedPerfect+, sneller reinigen Starttijdkeuze 1-24 uur ExtraDroog functie Nadelen Is met een ruimte van 9 couverts niet heel groot

  ExtraDry, droogt plastic vaat Plastic vaat hoef je niet meer na te drogen zodra een programma klaar is. Met het ExtraDry programma wordt plastic beter gedroogd. Dit wordt gedaan door een warmere laatste spoeling en een langere droogtijd.
  AquaStop, voorkomt waterschade De aquaStop bied nog meer beveiliging en voorkomt waterschade. Lekt er iets uit de machine? of is er iets met de slang? dan wordt het water gestopt door deze beveiliging. Zo heb je nooit meer wateroverlast vanuit de vaatwasser.
  ActiveWater, verbruik minder water Met de ActiveWater-technologie wordt er minder water en energie verbruikt tijdens een programma. Dit wordt mogelijk gemaakt door een gerichte waterafgifte, een filtertechnologie, snellere verwarming en een hogere pompprestatie.
  DoseerAssistent Vaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent.. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Dit zorgt voor een betere reiniging van al het vaat.
  EcoSilence Drive, efficiënter, duurzamer en stiller Deze vaatwasser beschikt over een EcoSilence Drive. De naam zegt het al, deze motor heeft een stillere werking, maar is daarnaast ook efficiënter en verbruikt minder energie. Omdat het zonder borstels werkt, minimaliseert hij het geluid.
  De juiste temperatuur Kostbaar glaswerk en porselein wordt met extra zorg gereinigd door de warmtewisselaars. Het water wordt in de spoelcontainer verwarmd om grote temperatuurverschillen en schade aan je kostbare vaat te voorkomen.
  SpeedPerfect, tot 65% sneller reinigen Heb je snel schone vaat nodig? Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan reinigen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste programma's. Handig als je minder tijd hebt.

  Kenmerken van de Bosch SRS2HKI59E
  ExtraDroog - SpeedPerfect+ - machineCare - Doseerassistent - Warmtewisselaar - AquaSensor beladingssensor - Anti-fingerprint bescherming - Resttijdindicatie - Flex korven - EasySlide - DuoPower sproeiarmen - Starttijdkeuze - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip - Kinderbeveiliging - EcoSilence Drive - AquaStop Programma's en functies op de Bosch vrijstaande vaatwasser
  Auto 45-65°C - Eco - Intensief - Nachtprogramma - Quick L 2 Speciale functies: Extra Droog, SpeedPerfectPlus machineCare

  589,00 589


  Titel: Bosch SRS2HKI59E - Serie 2 - Vrijstaande vaatwass
  Prijs: € 589,00
  Productcode: 9300000048671463


   

Met de Bosch SRS2HKI59E vrijstaande vaatwasser beschik je over een ExtraDroog functie, om moeilijk te drogen vaat beter droog te krijgen. Liever hardnekkige resten verwijderen? gebruik dan de intensieve stand. De doseerassistent verspreid gelijkmati....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top