Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

The Heart of the Sun (CD) • The Heart of the Sun (CD)

  The Heart of the Sun (CD) Voor een band als Pink Floyd die bekend staat om het loepzuivere geluid op hun albums, zou je denken dat er veel loepzuivere opnamen van hun concerten zouden zijn. Maar dat is verrassend genoeg niet het geval. Er zijn maar heel weinig multitrack concert opnamen van hen (die meestal het beste klinken), en niet veel meer soundboard opnamen, tenminste in termen van wat er publiekelijk beschikbaar is gemaakt, officieel of via bootlegs.

  Dit concert van Pink Floyd in de Fillmore West in San Francisco in april 1970 moet dus gekoesterd worden, want het is een uitstekende uitvoering en de geluidskwaliteit is uitstekend. Bovendien werd er niets van gebruikt voor de boxset "The Early Years." Dat komt waarschijnlijk omdat de band slechts een dag eerder ongeveer een uur muziek speelde in de Fillmore toen die leeg was voor een lokale zender, PBS. De videobeelden daarvan zijn opgenomen in de box set, en waarschijnlijk hebben ze dit niet opgenomen omdat de setlist erg gelijkend is. Maar het KQED optreden was iets minder dan een uur, terwijl dit meer dan twee uur is.

  17,99 17,99


  Titel: The Heart of the Sun (CD)
  Prijs: € 17,99
  Productcode: 9300000078634263


   

Voor een band als Pink Floyd die bekend staat om het loepzuivere geluid op hun albums, zou je denken dat er veel loepzuivere opnamen van hun concerten zouden zijn. Maar dat is verrassend genoeg niet het geval. Er zijn maar heel weinig multitrack conc....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top