Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

IMDK - Saturatiemeter - Zuurstofmeter - Pulse Oxim


 • IMDK - Saturatiemeter - Zuurstofmeter - Pulse Oxim
  IMDK - Saturatiemeter - Zuurstofmeter - Pulse Oxim Snel en pijnloos het zuurstofgehalte in jouw bloed opmeten? Daarnaast in enkele seconden op de hoogte zijn van jouw hartslag? Met de 2 in 1 saturatiemeter van IMDK ben je altijd op de hoogte van deze belangrijke waarden. De uiterst nauwkeurige metingen verschijnen binnen enkele seconden op het display.

  Goed om te weten: IMDK is een geregistreerd merk in medische meetapparatuur en dit model is gecertificeerd voor de Europese markt.

  Let op: Een saturatiemeter werkt niet met nagellak of acrylnagels.

  De voordelen op een rijtje: Uiterst accurate metingen met een minimale afwijking. Eenvoudig en gemakkelijk in gebruik zonder te veel details. Meetnauwkeurigheid: ±2%. Eenvoudig mee te nemen door kleine afmeting (57(L) × 33(Br) ×32(H) mm) Display in verschillende leesrichtingen in te stellen. Alarmwaarden in te stellen voor saturatie en hartslag. Lange batterijduur (30 uur bij constant gebruik) Wordt met 2 gratis batterijen geleverd: direct te gebruiken dus! Voor wie en waarvoor te gebruiken?

  Preventief monitoren van jouw saturatiewaarden. Binnen enkele seconden op de hoogte van je hartslag en het zuurstofgehalte in jouw bloed.

  Mensen met hartfalen en een verminderde longcapaciteit. In sommige gevallen is het nodig inzicht te houden op de saturatiewaarden. Snel en gemakkelijk opmeten is van belang en met de IMDK saturatiemeter binnen enkele seconden op de hoogte. Langere tijd monitoren is door het lage energiegebruik ook mogelijk. Sporters en wandelaars. Hoe veel zuurstof zit er in jouw bloed en hoe snel herstelt het zuurstofgehalte zich. Interessante bevinden voor sporters en een realistische kijk op jouw conditie. Sport je op hoogte, dan is het zuurstofgehalte in de lucht lager, belangrijk om de saturatiewaarden in de gaten te houden. Specificaties: CE gecertificeerd Nieuwste model van IMDK Mogelijkheid wisselen verschillende schermweergaven Automatische uitschakeling Inclusief 2 AAA batterijen (Kodak) Eenheden: per 1% voor SPO2, per 1 BPM voor polsslag ratio. Nauwkeurigheid: ±2% (70%~100%) voor SPO2, ±2BPM voor polsslag. Geeft lage status batterij aan
  100% tevredenheidsgarantie en 30 dagen kosteloos retourneren. Bij ons staan de klanttevredenheid en kwaliteit van onze producten centraal. Mocht je vragen of feedback hebben over onze producten is onze klantenservice 24/7 bereikbaar. Neem gerust contact met ons op en we staan je graag te woord. Koop jij onze producten voor de zaak? Zakelijke klanten ontvangen een btw-factuur via de mail.

  16,45 16,45


  Titel: IMDK - Saturatiemeter - Zuurstofmeter - Pulse Oxim
  Prijs: € 16,45
  Productcode: 9300000035508846


   

Snel en pijnloos het zuurstofgehalte in jouw bloed opmeten? Daarnaast in enkele seconden op de hoogte zijn van jouw hartslag? Met de 2 in 1 saturatiemeter van IMDK ben je altijd op de hoogte van deze belangrijke waarden. De uiterst nauwkeurige metin....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top