AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

VAIVE Professionele Wafeltang 25mm – Signature Cur


 • VAIVE Professionele Wafeltang 25mm – Signature Cur
  VAIVE Professionele Wafeltang 25mm – Signature Cur Altijd al perfecte beach waves of krullen willen hebben? Vorm echte signature curls met de professionele golvenkrultang van VAIVE. De krultang is speciaal ontworpen om jou de ultieme look te geven. De drie tangen werken in optimale temperaturen samen om jou van een wonderbaarlijk resultaat voorzien. Ga je voor golvend haar of toch voor strakke, losse of zelfs bouncy krullen? Jij bepaalt, dus ga aan de slag en VAIVE your waves.

  Voordelen:
  ✔️ Binnen no-time perfect resultaat
  ✔️ Digitaal display
  ✔️ Licht in gewicht
  ✔️ Snel warm
  ✔️ Beschermd jouw haar
  ✔️ 360° draaiend snoerkabel

  Kies jouw stijl
  De drie tangen werken in optimale temperaturen samen om jou van een wonderbaarlijk resultaat voorzien. Ga je voor golvend haar of toch voor strakke, losse of zelfs bouncy krullen? Stel gemakkelijk een temperatuur tussen de 140ºC en 220ºC op het digitale display, en kijk wat bij jouw haar past. En heel belangrijk, stijl gerust jouw haar. De keramische coating van de golvenkrultang geeft bescherming aan jouw waardevolle haar. Dus ga aan de slag en VAIVE your waves.

  Instructies:
  1. Zorg ervoor voor dat het haar droog is
  2. Kam het haar door
  3. Breng heat protection aan
  4. Zet de tang aan en stel de gewenste temperatuur in
  5. Pak steeds kleine haarplukken en druk de golvenkrultang dicht op de plukken. Begin bovenaan een haarpluk, ga dan naar het midden en neem vervolgens de onderkant van het haar mee.
  6. Herhaal dit voor alle haarlokken tot het gewenst resultaat behaald is.
  7. Gebruik eventueel een droogshampoo om het haar wat stugger te maken.
  8. Geniet van de perfecte krullen

  Cadeautje?
  Met dit deze golvenkrultang doe jij iedereen een gunst. Naast dat het voor jezelf heel leuk is om te hebben, doe je ook andere mensen een groot plezier met dit mooie en fijne cadeau. Ideaal voor tijdens feestdagen of op een verjaardag. Laat jouw dierbaren met de perfecte krullen rondlopen!

  Specificaties:
  ✔ Naam: VAIVE golvenkrultang
  ✔ Kleur: zwart
  ✔ Temparatuur: 140ºC tot 220ºC
  ✔ Spanning: 110-220V
  ✔ Keramische coating
  ✔ Draaiend snoerkabel

  100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie
  Wij vinden het enorm belangrijk dat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en werken daarom met een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Als jij problemen ervaart of opmerkingen over onze golvenkrultang hebt kan je gerust even contact met ons opnemen via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij doen alles voor onze klanten en hun tevredenheid!

  Druk voor 23.59 op de ‘gele knop’ en ontvang morgen al golvenkrultang in huis. Bereid je maar alvast voor, want morgen beschikt jij over het geheim van de perfecte krullen!

  31,95 31,95


  Titel: VAIVE Professionele Wafeltang 25mm – Signature Cur
  Prijs: € 31,95
  Productcode: 9300000007034815


   

Altijd al perfecte beach waves of krullen willen hebben? Vorm echte signature curls met de professionele golvenkrultang van VAIVE. De krultang is speciaal ontworpen om jou de ultieme look te geven. De drie tangen werken in optimale temperaturen same....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top