Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Epson WorkForce WF-7830DTWF - All-in-one printer • Epson WorkForce WF-7830DTWF - All-in-one printer

  Epson WorkForce WF-7830DTWF - All-in-one printer Denk groots met deze hoogwaardige multifunctionele printer met enkel- en dubbelzijdig afdrukken, scannen en faxen tot A3. U gaat snel door de taken heen met printsnelheden tot 25 ppm in zwart en een automatische documentinvoer (ADF) van 50 A3-pagina's. En dan hebben we het nog niet eens over de voordelige inkten en flexibele oplossingen voor draadloze connectiviteit zoals Scan-to-Cloud.
  Hoogwaardige multifunctionele A3-printer: Dubbelzijdig afdrukken, scannen, kopiëren en faxen – tot A3-formaat Snel afdrukken met zakelijke kwaliteit: 25 ppm in zwart en 12 ppm in kleur Voordelige inkten: Afzonderlijke inkten zijn 50% efficiënter dan driekleurencartridges Draadloze oplossingen: Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct en Scan-to-Cloud Gratis apps voor mobiel afdrukken van Epson: De vrijheid om te printen en scannen vanaf vrijwel elke locatie ℹ Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. Geschikte cartridges: Epson 405 series De Epson WorkForce WF-7830DTWF is geschikt voor ReadyPrint; Epson’s automatische inkt bezorgservice. Met Readyprint geeft je printer, nog voordat je oude inkt op is, een seintje aan Epson zodat jij tijdig nieuwe cartridges toegestuurd krijgt. Bovendien bespaar je tot 90% op je printkosten t.o.v. het kopen van losse cartridges. Kies 1 van de 8 printplannen. Alle Epson printers worden geleverd met een set setup cartridges. Deze cartridges kunnen alléén gebruikt worden in een nieuwe printer en zijn nodig om de printer te installeren. Let op: setup cartridges zijn niet te gebruiken in een oude printer.

  Bij het installeren van een nieuwe printer wordt eerst het interne systeem van de printer met inkt gevuld. Als dit gereed is, zit een deel van de meegeleverde inkt in je printer en is de printer klaar voor gebruik. Interne systemen van een printer zijn vacuüm en daarom is er tijdens het printen altijd nieuwe inkt aanvoer nodig. Dit wil zeggen dat de meegeleverde setup cartridges na een kleinere hoeveelheid prints leeg zullen zijn en vervangen moeten worden. Op dat moment is je printer nog gevuld met inkt en kan je na het plaatsen van nieuwe cartridges weer printen.

  269,95 269,95


  Titel: Epson WorkForce WF-7830DTWF - All-in-one printer
  Prijs: € 269,95
  Productcode: 9300000010279437


   

Denk groots met deze hoogwaardige multifunctionele printer met enkel- en dubbelzijdig afdrukken, scannen en faxen tot A3. U gaat snel door de taken heen met printsnelheden tot 25 ppm in zwart en een automatische documentinvoer (ADF) van 50 A3-pagina'....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top