Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Stormparaplu - Opvouwbaar - 105 CM - Paraplu - aut • Stormparaplu - Opvouwbaar - 105 CM - Paraplu - automatisch in en uit klapbaar - Stormbestendig tot 140 km/h - Luxe beschermhoes

  Stormparaplu - Opvouwbaar - 105 CM - Paraplu - aut Stormparaplu met omgekeerd automatisch uitvouwend uitklapsysteem.
  GEEF EEN SPECIALE PARAPLU CADEAU MET KUNSTLEDEREN BESCHERMHOES EN OMGEKEERD AUTOMATISCH UITKLAPSYSTEEM!

  Een paraplu, zo eenvoudig toch? ''Een paraplu koop je immers op elke hoek van de straat'' Elke paraplu zal je droog houden.
  Maar dan; Ken je dat gevoel? Je komt binnen, klapt de paraplu in en al het water stroomt zo naar beneden je mouwen in of op de grond. Je stapt in de auto, maar hoe klap je nu die paraplu in zonder heel je auto nat te maken? Dit product is de oplossing!

  Met deze stormparaplu van is dit namelijk allemaal verleden tijd! De stormparaplu klapt omgekeerd én automatisch in en uit, de buitenkant klapt dus naar binnen toe. Zo blijft de regen gevangen in de paraplu totdat je de mogelijkheid wel hebt om de paraplu op zijn kop te houden en het water eruit te laten lopen zonder je vloer of mouw nat te maken.

  De voordelen van de automatische omgekeerde stormparaplu
  ✅Omgekeerd en automatisch uitklapsysteem
  Doordat deze stormparaplu omgekeerd inklapt zal het water nooit naar beneden lopen in je mouw of op de vloer. Daarnaast klap je de paraplu in en uit met een druk op de knop. Hierdoor kun je de paraplu ver van je af houden zal je niet nat worden of een stok tegen je gezicht krijgen. Deze stormparaplu is dus zeer eenvoudig en snel in gebruik!
  ✅Stormbestendig tot 100 km/h
  De stormparaplu is bestendig tot windsnelheden van 100 km/h. De paraplu is namelijk opgebouwd uit een skelet van 12 glasvezel met titanium ribben, hierdoor wordt de druk goed verdeeld en opgevangen door dit extreem sterk en zeer flexibele materiaal. De meeste paraplu's bestaan vaak maar uit 6 of 8 ribben.
  ✅Geleverd in luxe kunstlederen beschermhoes
  Dan heb je een kleine inklapbare paraplu.... heb je zo'n simpele stoffen hoesje dat meteen uitscheurt. LOOXOLIFE levert een luxe kunstlederen beschermoes bij de paraplu. Met de PU Leer beschermhoes kom jij ook nog eens luxueus over bij je collega's.
  ✅Zichtbaar in het donker door reflecterende strip
  Om veilig door het donker te gaan met je luxueuze zwarte paraplu is de paraplu voorzien van een lichtere strip aan de rand. De lichtere kleur weerkaatst licht wanneer er een lichtbron op schijnt zoals autolampen.

  Andere voordelen van de stormparaplu
  1 jaar garantie 105 cm diameter, te gebruiken voor 2 personen Compact opbergformaat Inclusief luxe kunstlederen beschermhoes Zeer waterbestendig en sneldrogend 210T Pongee materiaal Zeer licht ontwerp Stijvolle uitstraling

  34,95 34,95


  Titel: Stormparaplu - Opvouwbaar - 105 CM - Paraplu - aut
  Prijs: € 34,95
  Productcode: 9300000016016671


   

Stormparaplu met omgekeerd automatisch uitvouwend uitklapsysteem.
GEEF EEN SPECIALE PARAPLU CADEAU MET KUNSTLEDEREN BESCHERMHOES EN OMGEKEERD AUTOMATISCH UITKLAPSYSTEEM!

Een paraplu, zo eenvoudig toch? ''Een paraplu koop je immers op elke hoek v....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top