Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Bosch SGS4HAW48E - Serie 4 - Vrijstaande vaatwasse


 • Bosch SGS4HAW48E - Serie 4 - Vrijstaande vaatwasse
  Bosch SGS4HAW48E - Serie 4 - Vrijstaande vaatwasse De warmtewisselaar in de Bosch SGS4HAW48E vrijstaande vaatwasser zorgt altijd voor de optimale temperatuur, waarbij de beladingssensoren van AquaSensor zorgen voor het beste waterniveau. Gebruik de SpeedPerfect+ functie om nog sneller te reinigen of de ExtraDroog functie om moeilijk te drogen vaat beter te drogen. Met de rackMatic en Flex korven ben je flexibel in het gebruik van je ruimte. Is de vaatwasser vies? gebruik dan het MachineCare programma. Voordelen Starttijdkeuze 1-24 uur SpeedPerfect, tot 65% sneller AquaSensor, beladingssensor Nadelen De bestekkorf zorgt voor minder ruimte in de onderlade

  SpeedPerfect, tot 65% sneller reinigen Heb je snel schone vaat nodig? Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan reinigen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste programma's. Handig als je minder tijd hebt.
  DoseerAssistent Vaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent.. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Dit zorgt voor een betere reiniging van al het vaat.
  Starten op elk gewenst moment Wil je later de vaatwasser starten? Dan is dat mogelijk door de starttijdkeuze. Via deze functie kan je een programma vooruit programmeren en op elk gewenst moment laten starten. Ook bijvoorbeeld onder werktijd of s' nachts.
  ExtraDry, droogt plastic vaat Plastic vaat hoef je niet meer na te drogen zodra een programma klaar is. Met het ExtraDry programma wordt plastic beter gedroogd. Dit wordt gedaan door een warmere laatste spoeling en een langere droogtijd.
  Beladingssensor, bespaar water en energie Het hoeveelheid water voor een programma wordt afgestemd op de hoeveelheid vaat er in de vaatwasser zit. Deze vaat wordt gewogen door de beladingssensor en past na het wegen het hoeveelheid water daar op aan. Dit is waterbesparend en werkt efficiënter.
  De juiste temperatuur Kostbaar glaswerk en porselein wordt met extra zorg gereinigd door de warmtewisselaars. Het water wordt in de spoelcontainer verwarmd om grote temperatuurverschillen en schade aan je kostbare vaat te voorkomen.
  RackMatic Verstel de bovenkorf door RackMatic met een speciale hendel. Deze hendel kan je indrukken, waardoor de bovenkorf te verstellen is. Mogelijk in drie standen. Op deze manier heb je weer meer ruimte voor grotere pannen of schalen.

  Kenmerken van de Bosch SGS4HAW48E
  SpeedPerfect+ - Extra Droog - machineCare - Voorspoelen - Doseerassistent - Warmtewisselaar - Glasbeschermingstechniek - AquaSensor beladingssensor - Resttijdindicatie - Flex korven - EasySlide - rackMatic - Starttijdkeuze - EcoSilence drive - Kinderbeveiliging - AquaStop -SuperSilencePlus - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip Programma's en functies op de Bosch vrijstaande vaatwasser
  6 Programma's: Eco 50 °C, Auto 45-65 °C, Intensief 70 °C, Snel 65 °C, Stil 50 °C, Favoriet 3 Speciale functies: Extra Droog, Half Load, SpeedPerfect+ machineCare, Voorspoelen

  603,57 603,57


  Titel: Bosch SGS4HAW48E - Serie 4 - Vrijstaande vaatwasse
  Prijs: € 603,57
  Productcode: 9300000048671575


   

De warmtewisselaar in de Bosch SGS4HAW48E vrijstaande vaatwasser zorgt altijd voor de optimale temperatuur, waarbij de beladingssensoren van AquaSensor zorgen voor het beste waterniveau. Gebruik de SpeedPerfect+ functie om nog sneller te reinigen of....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top