Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Siemens SE23HW60CE - iQ300 - Vrijstaande vaatwasse


 • Siemens SE23HW60CE - iQ300 - Vrijstaande vaatwasse
  Siemens SE23HW60CE - iQ300 - Vrijstaande vaatwasse De Siemens SE23HW60CE vrijstaande vaatwasser is zeer geschikt voor het verwijderen van hardnekkige resten, omdat het beschikt over een intensieve zone en stand. Wil je snel schone vaat? kies dan voor de varioSpeedPlus functie. De aquaSensor beladingssensor zorgt ervoor dat de vaat gewogen wordt en daar het optimale water en energieverbruik op wordt aangepast. Wasmiddel wordt gelijkmatig verdeeld dankzij de doseerassistent en ga flexibel om met je ruimte, door middel van de flex-korven en de varioLade speciaal voor keukengerei. Voordelen Intensieve zone & stand varioSpeedPlus, tot 65% sneller Digitale resttijdweergave Nadelen Beschikt niet over binnenverlichting

  VarioSpeed Plus, nog sneller afwassen Deze Siemens vaatwasser beschikt over een varioSpeed Plus functie. Wanneer je dit programma inschakelt, verkort je de tijd met maar liefst 66%. Handig als je bijvoorbeeld snel schone vaat nodig hebt.
  IntensiveZone, grondige reiniging Bij veel programmas kan deze IntensiveZone functie worden ingeschakeld. Deze functie zorgt ervoor dat pannen en schalen met een verhoogde sproeidruk en temperatuur worden schoongespoeld. Plaats dit in de onderkorf, op deze manier blijft fijner serviesgoed veilig bovenin de korf liggen.
  DoseerAssistent Vaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent.. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Dit zorgt voor een betere reiniging van al het vaat.
  Beladingssensor, bespaar water en energie Het hoeveelheid water voor een programma wordt afgestemd op de hoeveelheid vaat er in de vaatwasser zit. Deze vaat wordt gewogen door de beladingssensor en past na het wegen het hoeveelheid water daar op aan. Dit is waterbesparend en werkt efficiënter.
  VarioLade, voor meer ruimte Bovenin de vaatwasser bevindt zich een varioLade. Deze lade heeft veel ruimte voor bestek, maar ook voor ander klein servies. Hierdoor heb je in de onderste korf geen bestekmand meer nodig, waardoor je meer ruimte overhoudt voor groter servies.
  RackMatic Verstel de bovenkorf door RackMatic met een speciale hendel. Deze hendel kan je indrukken, waardoor de bovenkorf te verstellen is. Mogelijk in drie standen. Op deze manier heb je weer meer ruimte voor grotere pannen of schalen.
  De juiste temperatuur Kostbaar glaswerk en porselein wordt met extra zorg gereinigd door de warmtewisselaars. Het water wordt in de spoelcontainer verwarmd om grote temperatuurverschillen en schade aan je kostbare vaat te voorkomen.
  AquaStop, voorkomt waterschade De aquaStop bied nog meer beveiliging en voorkomt waterschade. Lekt er iets uit de machine? of is er iets met de slang? dan wordt het water gestopt door deze beveiliging. Zo heb je nooit meer wateroverlast vanuit de vaatwasser.

  Kenmerken van de Siemens SE23HW60CE
  Intensieve zone - VarioSpeedPlus - machineCare - Voorspoelen - Doseerassistent - Warmtewisselaar - Glasbeschermingstechniek - AquaSensor beladingssensor - Digitale resttijdweergave - flex korven - varioLade - easyGlide - rackMatic - iQdrive motor - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip - Kinderbeveiliging - aquaStop Programma's en functies op de Siemens vaatwasser
  6 Programma's: Eco 50 °C, Auto 45-65 °C, Intensief 70 °C, Snel 65 °C, Snel 45 °C, Favoriet 3 Speciale functies: Intensive Zone, Half Load, VarioSpeedPlus machineCare, voorspoelen

  658,99 658,99


  Titel: Siemens SE23HW60CE - iQ300 - Vrijstaande vaatwasse
  Prijs: € 658,99
  Productcode: 9300000047862775


   

De Siemens SE23HW60CE vrijstaande vaatwasser is zeer geschikt voor het verwijderen van hardnekkige resten, omdat het beschikt over een intensieve zone en stand. Wil je snel schone vaat? kies dan voor de varioSpeedPlus functie. De aquaSensor belading....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top