0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Orthica Kelp-150 (mineralen) - 120 jodiumtabletten • Orthica Kelp-150 (mineralen) - 120 jodiumtabletten

  Orthica Kelp-150 (mineralen) - 120 jodiumtabletten Kelp-150 Orthica jodiumtabletten

  Mineralenpreparaat
  Jodium draagt bij tot een normale schildklierwerking en energiestofwisseling In Nederland zit van nature niet veel jodium in de voeding. Daarom wordt het toegevoegd aan keukenzout (Jozo), brood, broodvervangers en sommige vleeswaren. Vegetariërs en mensen die weinig brood, geen gejodeerd zout en weinig of geen vis eten, hebben kans om te weinig jodium binnen te krijgen.

  Kelp staat bekend als natuurlijke bron van jodium.

  Bij een nucleair ongeval kan radioactief jodium vrijkomen. De schildklier - een zeer belangrijk orgaan in ons organisme met een regulerende werking - slaat het radioactief jodium op. De schildklier maakt echter geen onderscheid tussen radioactief jodium en gewoon jodium. Door de schildklier tijdig met gewoon jodium te verzadigen met het innemen van de tabletten, zorgt u ervoor dat er geen radioactief jodium in uw lichaam wordt opgeslagen. Net zoals een spons vol zuiver water geen bezoedeld water meer kan opnemen slaat in een schildklier vol met gewoon jodium geen radioactief jodium meer op. De radioactieve jodiumdeeltjes worden dan gewoon via de urine en de stoelgang uit het lichaam verwijderd.

  Niet bij elk ongevalsscenario is er een lozing (met radioactief jodium). Vaak gaat een ongeval ook gepaard met een fase waarbij er nog geen lozing heeft plaatsgevonden (dreigingsfase). In die tijdspanne tracht de uitbater van de nucleaire installatie de situatie technisch onder controle te krijgen om de impact buiten de site te vermijden of te beperken. De jodiumtabletten zijn het meest doeltreffend als ze worden ingenomen juist voor of zo gauw als mogelijk na een lozing met radioactief jodium.

  9,79 9,79


  Titel: Orthica Kelp-150 (mineralen) - 120 jodiumtabletten
  Prijs: € 9,79
  Productcode: 9200000005141430


   

Kelp-150 Orthica jodiumtabletten

Mineralenpreparaat
Jodium draagt bij tot een normale schildklierwerking en energiestofwisseling In Nederland zit van nature niet veel jodium in de voeding. Daarom wordt het toegevoegd aan keukenzout (Jozo), brood....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top