Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Godfather Trilogy (Special Edition) (4K Ultra HD B • Godfather Trilogy (Special Edition) (4K Ultra HD Blu-ray) (50th Anniversary Limited Edition)

  Godfather Trilogy (Special Edition) (4K Ultra HD B Coppola's meesterlijke verfilming van het boek van Mario Puzo beschrijft de opkomst en ondergang van de familie Corleone en wordt terecht gezien als een van de belangrijkste filmtrilogieën uit de filmgeschiedenis. In aanloop naar het 50-jarig jubileum van de oorspronkelijke release van de eerste film op 24 maart 1972 besloten Paramount en Coppola's productiebedrijf American Zoetrope alle drie de films in een tijdsbestek van drie jaar nauwgezet te restaureren. Alles werd in het werk gesteld om de films zo goed mogelijk te kunnen tonen aan een hedendaags publiek. Daarbij is gebruikgemaakt van technologieën die aanmerkelijk zijn verbeterd sinds 2007, toen de laatste restauratie werd voltooid door de vooraanstaande filmhistoricus en conserveringsdeskundige Robert Harris. Het team nam zijn werk als uitgangspunt en stopte duizenden uren in het bekijken van elk afzonderlijk frame, met als resultaat een uitzonderlijke presentatie die tegelijk wel trouw is gebleven aan de look and feel van de oorspronkelijke films.
  Meer dan 300 prints met film werden grondig doorgenomen om de best mogelijke resolutie te vinden voor elk frame van alle drie de films. Er is meer dan 4000 uur besteed aan het repareren van vlekken, scheuren en andere gebreken in de negatieven. Er is meer dan 1000 uur besteed aan een rigoureuze kleurcorrectie om ervoor te zorgen dat het resultaat zou voldoen aan de oorspronkelijke visie van Coppola en cameraman Gordon Willis. Naast de in 2007 door Walter Murch goedgekeurde 5.1-audio zijn ook de originele monotracks op The Godfather en The Godfather: Part II hersteld. Alle werkzaamheden stonden onder toezicht van Coppola.

  Inhoud:
  - The Godfather 1
  - The Godfather 2
  - The Godfather Coda - The death of Michael Corleone
  - Bonus disc ter ere van het 50 jarig bestaan met veel uitgebreide special features

  - De bioscoopversie van The Godfather III (1991) (NB. Deze zit enkel in de UHD box)

  62,99 62,99


  Titel: Godfather Trilogy (Special Edition) (4K Ultra HD B
  Prijs: € 62,99
  Productcode: 9300000082793521


   

Coppola's meesterlijke verfilming van het boek van Mario Puzo beschrijft de opkomst en ondergang van de familie Corleone en wordt terecht gezien als een van de belangrijkste filmtrilogieën uit de filmgeschiedenis. In aanloop naar het 50-jarig jubileu....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top