Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

PURE ELLA FLUID BALANCE, vitaal stoffencomplex voo • PURE ELLA FLUID BALANCE, vitaal stoffencomplex voor een normale elektrolytenbalans, ook voor drainage kuren, met magnesium, jodium en brandnetel, ondersteunt gewichtsverlies (60 capsules)

  PURE ELLA FLUID BALANCE, vitaal stoffencomplex voo Vitaal stoffencomplex voor het elektrolytenevenwicht. Ook tijdens de uitdrogingskuur.
  FLUID BALANCE is een speciaal ontwikkeld product met vitale stoffen voor vrouwen die bij het draineren van hun lichaam waarde hechten aan de toevoer van mineralen & spoorelementen.

  Het mineraal magnesium, het sporenelement jodium (of: jodium) en de plantenextracten van grote brandnetel, buxusblad, jeneverbessen, aspergewortel en kweekgraswortel ondersteunen het gewichtsverlies, de stofwisseling, de urinewegen, de bloedcirculatie in de benen, de schildklier en de elektrolytenbalans.

  FLUID BALANCE - verlies water, geen mineralen!

  Drainage voor waterretentie of oedeem
  Wanneer we spreken over oedeem, bedoelen we zwelling veroorzaakt door vocht in de lichaamsweefsels. Als het vasthouden van water ongewoon hoog is, wordt het "waterzucht" genoemd. Aangezien vrouwen van nature zwakker bindweefsel hebben dan mannen, hebben vrouwen ook veel meer kans op deze problemen met het vasthouden van water. De lastige oedemen komen vooral voor in de benen en voeten, in de armen en handen, op de buik en het middel, en in het gezicht.

  Er zijn vele oorzaken van oedeem. Het goede nieuws is dat mensen veel sneller in water kunnen afvallen dan in vet of spierweefsel. Dit wordt "draineren" of "zuiveren" genoemd.

  Een tip onder vrouwen
  Wist je dat het vasthouden van water verminderd kan worden door veel te drinken? Je leest dat goed: Drink veel! 2-3 liter water of ongezoete thee zijn ideaal om opgehoopt en overtollig vocht weg te spoelen. Het stimuleert ook de bloedsomloop en is goed voor de huid.

  Vermijd alcohol, zout en suiker zo veel mogelijk. Zout en suiker zorgen ervoor dat water wordt opgeslagen in de lichaamsweefsels. En alcohol bevordert vooral het vasthouden van water in het gezicht. Het beste is om het gewoon een paar dagen uit te proberen!

  Wij wensen u veel succes met PURE ELLA's FLUID BALANCE!

  24,99 24,99


  Titel: PURE ELLA FLUID BALANCE, vitaal stoffencomplex voo
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9300000061727173


   

Vitaal stoffencomplex voor het elektrolytenevenwicht. Ook tijdens de uitdrogingskuur.
FLUID BALANCE is een speciaal ontwikkeld product met vitale stoffen voor vrouwen die bij het draineren van hun lichaam waarde hechten aan de toevoer van mineralen ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top