Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

TrailAqua Waterfilter Survival 0.1Micron - Filtert


 • TrailAqua Waterfilter Survival 0.1Micron - Filtert
  TrailAqua Waterfilter Survival 0.1Micron - Filtert De waterfilter van Trailaqua is ideaal voor kamperen of survival. Door deze filter te gebruiken verwijder je alle schadelijke bacterieën die je kan vinden in de natuur. Maak elke plas, waterput of beek drinkbaar met deze filter. Snelste doorstroomsnelheid onder de membraanfilters Met 2L waterzak voor vuil water met ergonomische opening Schroefdraad voor een plastic fles Meest ergonomisch design (niet knielend drinken of pompen) Met kijkglas om vervuiling in de filter te bekijken Ontworpen door avonturiers die gebruiksgemak op #1 zetten De survival waterfilter heeft een membraan van 0,1 micrometer. De filter verwijderd 99,9999% van de bacteriën in het water zoals: Salmonella Cholera E. coli Protozoa (giardia en cryptosporidium) Listeria monocytogenes Pseudomonas aeruginosa Intestinale enterococcen
  Technologie: De filter gebruikt het bekende principe van het membraan of UF filtertechniek (hollow fiber membrane). De meeste filters in de markt gebruiken deze technologie. Het zijn buisjes met daarin zeer kleine gaatjes (kleiner of gelijk aan 0.1 micro-meter). De bacteriën worden tegengehouden en het water kan erdoor. Als de filter verzadigd raakt kan je de filter reinigen door proper water door de filter te sturen langs de andere kant. Dit noemt men backflushen. Het nodige materiaal om dit te doen is meegeleverd.

  Snelle waterflow: De filtersnelheid met zwaartekracht is 500ml per minuut. Je kan de zak gemakkelijk ophangen in een boom. Als je op de zak knijpt heb je een filtersnelheid van 1200ml per minuut. Dit is één van de snelste filters op de markt.

  Kijkglas: Met het kijkglas kan je zien hoe verontreinigd de filter is. Zo kan je zien of je de filter moet backflushen (terugspoelen). De meeste filters zijn volledig dicht waardoor je de binnenkant van de filter niet kan bekijken.

  Inclusief waterzak: De filter komt ook met een waterzak voor vuil water. De zak heeft een capaciteit van 2 liter. Met de handige opening kan je water in de zak scheppen. Sluit de zak en schroef de filter op de onderkant. Dan kan je de waterzak ophangen en de filter zijn werk laten doen. Schroef een PET fles onderaan de filter zodat het propere water in de fles komt.

  Schroef uiteinden: Op de filter zijn schroefuiteinden aangebracht. Zo kan je de bijgeleverde waterzak of elke standaard waterfles of frisdrankfles op de uiteinden schroeven. Dit is handig voor als je zwaartekracht wil gebruiken om te filteren. Cola flessen zijn compatibel zoals aangetoond in de productafbeelding.

  Weegt weinig: De filter weegt maar 75 gram. Ideaal voor een wandel of kanotocht.

  350.000 liter filtercapaciteit: De filter heeft een capaciteit van 350.000 liter. Als je kampeertocht gedaan is en je de filter opbergt voor een jaar, raden wij aan om de filter te reinigen zoals de voorgeschreven methode in de handleiding. Als je de filter vaak gebruikt moet deze niet gereinigd worden.

  Getest in laboratorium: Onze filters zijn getest in het SGS water laboratorium in Antwerpen (België). Er is een waterstaal vervuild met: Escherichia coli, Intestinal enterococci, Salmonella, Listeria monocytogenes, en Pseudomonas aeruginosa. Dit vervuild water is drie keer door de filters gezuiverd. De resultaten kwamen drie keer negatief terug. Het testraport kan je raadplegen op onze website.

  Verwijderd microplastics: Door de kleine poriegrootte van 0.1um verwijderd deze ook microplastics. Actieve Koolstoffilter: Een actieve koolstof filter kan je op deze filter schroeven. Je kan onze actieve koolstoffilter vinden door volgende nummer in de zoekbalk van bol te plakken: 5430002256184 Belgisch bedrijf: Ontvang snelle klantenondersteuning. Bereikbaar via email voor al jouw vragen.

  Bekijk onze productvideo of contacteer ons voor meer informatie.

  54,99 54,99


  Titel: TrailAqua Waterfilter Survival 0.1Micron - Filtert
  Prijs: € 54,99
  Productcode: 9300000022881733


   

De waterfilter van Trailaqua is ideaal voor kamperen of survival. Door deze filter te gebruiken verwijder je alle schadelijke bacterieën die je kan vinden in de natuur. Maak elke plas, waterput of beek drinkbaar met deze filter. Snelste doorstroom....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top