Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Snelle zelftest voor lood in water (5 strips)


 • Snelle zelftest voor lood in water (5 strips)
  Snelle zelftest voor lood in water (5 strips) Zit er lood in jouw drinkwater is een veel voorkomende vraag de laatste tijd en veel mensen maken zich hier zorgen over. Met behulp van deze snelle testkit voor thuis kan je snel voorlopig testen of er lood in mogelijk gevaarlijke concentraties in je waterleiding zit en hoe hoog het loodgehalte is in PPM ( parts per million) of ook wel mg/l) is. De teststrips gebruikt reagentia in de strip om dmv verkleuring de hoeveelheid lood deeltjes in de vloestof aan te tonen.

  Als de test aangeeft dat er een (te) hoge concentratie lood in je leidingwater zit kan je nader onderzoek laten doen om effectieve maatregelen tenemen om dit schadelijke zware metaal uit je leiding water te krijgen.

  Deze test geeft je binnen een minuut een goede indicatie hoeveel lood er in je leidingwater zit. De strip moet kort in een glas leidingwater worden gedompeld en daarna kan na ongeveer 1 minuut a.h.v. de kleur van de test strip een indicatie worden verkregen van het aantal ppm lood in het water.

  1 bestelling bestaat uit 5 strips zodat op meerdere plaatsen kan worden gemeten.

  14,50 14,5


  Titel: Snelle zelftest voor lood in water (5 strips)
  Prijs: € 14,50
  Productcode: 9200000131752672


   

Zit er lood in jouw drinkwater is een veel voorkomende vraag de laatste tijd en veel mensen maken zich hier zorgen over. Met behulp van deze snelle testkit voor thuis kan je snel voorlopig testen of er lood in mogelijk gevaarlijke concentraties in je....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top