Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

EZVIZ C3WN IP-beveiligingscamera Buiten 1920 x 108


 • EZVIZ C3WN IP-beveiligingscamera Buiten 1920 x 108
  EZVIZ C3WN IP-beveiligingscamera Buiten 1920 x 108 De Ezviz C3WN is een Full HD WiFi-bewakingscamera die voor veiligheid van uw kantoor, bedrijf, parkeerplaats of de huisingang is bedoeld, als u niet ter plaatse bent.

  De camera heeft bovendien twee antennes voor maximale WiFi-prestaties en tweeweg audio-overdracht. De interne waterdichte microfoon maakt audio-opnames op een afstand tot 5 meter en video-opnames met geluid mogelijk.

  Zodra u de app op uw smartphone heeft geïnstalleerd en de QR-code van de camera heeft gescand, is deze met uw account verbonden en operationeel. Zie eenvoudig in de app wat er op de bewakingslocatie gebeurt, waar u ook bent en wanneer u maar wilt.
  Dankzij de geïntegreerde micro-SD-kaartsleuf kunnen video's of foto's ook op een micro-SD-kaart (tot 256 GB) worden opgeslagen.

  De aanwezige IR-LED's garanderen een goed nachtzicht en hebben een bereik van maximaal 30 meter. De camera schakelt in het donker automatisch naar de lichtgevoelige zwart/wit-modus. Het efficiënte infraroodlicht, de antireflecterende lens en het ICR-infraroodfilter zorgen voor uitstekende helderheid bij nacht. De C3WN heeft beschermingsklasse IP66. De C3WN is stof- en waterdicht en werkt bij temperaturen van -30 tot +60 °C. Highlights FULL HD-resolutie: kristalheldere foto's en video's WiFi met twee antennes Lokale opslag zonder cloud: op een SD-kaart of opnameapparaat Uitvoering IR-sperfilter 3D DNR Digitale WDR, 120 dB WDR-ondersteuning Micro-SD-kaartlezer (tot 256 GB) Intelligent alarm: intelligente bewegingsdetectie Configuratie met één toets: SmartConfig Interfaceprotocol: Ezviz-eigen cloudprotocol EZVIZ-app Communicatie-interface: 1 zichzelf aanpassende RJ45 10M/100M Ethernet-aansluiting Veiligheid: 64/128-bit WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK Weerbestendig: IP66. Inhoud levering EZVIZ C3WN-bewakingscamera Netvoeding (lengte: 470 mm) Montageplaat Schroevenset Beknopte gebruiksaanwijzing.

  48,99 48,99


  Titel: EZVIZ C3WN IP-beveiligingscamera Buiten 1920 x 108
  Prijs: € 48,99
  Productcode: 9300000042917073


   

De Ezviz C3WN is een Full HD WiFi-bewakingscamera die voor veiligheid van uw kantoor, bedrijf, parkeerplaats of de huisingang is bedoeld, als u niet ter plaatse bent.

De camera heeft bovendien twee antennes voor maximale WiFi-prestaties en tweewe....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top