Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Flevolamb Flevolamb
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

EZVIZ C3WN IP-beveiligingscamera Buiten 1920 x 108


 • EZVIZ C3WN IP-beveiligingscamera Buiten 1920 x 108
  EZVIZ C3WN IP-beveiligingscamera Buiten 1920 x 108 De Ezviz C3WN is een Full HD WiFi-bewakingscamera die voor veiligheid van uw kantoor, bedrijf, parkeerplaats of de huisingang is bedoeld, als u niet ter plaatse bent.

  De camera heeft bovendien twee antennes voor maximale WiFi-prestaties en tweeweg audio-overdracht. De interne waterdichte microfoon maakt audio-opnames op een afstand tot 5 meter en video-opnames met geluid mogelijk.

  Zodra u de app op uw smartphone heeft geïnstalleerd en de QR-code van de camera heeft gescand, is deze met uw account verbonden en operationeel. Zie eenvoudig in de app wat er op de bewakingslocatie gebeurt, waar u ook bent en wanneer u maar wilt.
  Dankzij de geïntegreerde micro-SD-kaartsleuf kunnen video's of foto's ook op een micro-SD-kaart (tot 256 GB) worden opgeslagen.

  De aanwezige IR-LED's garanderen een goed nachtzicht en hebben een bereik van maximaal 30 meter. De camera schakelt in het donker automatisch naar de lichtgevoelige zwart/wit-modus. Het efficiënte infraroodlicht, de antireflecterende lens en het ICR-infraroodfilter zorgen voor uitstekende helderheid bij nacht. De C3WN heeft beschermingsklasse IP66. De C3WN is stof- en waterdicht en werkt bij temperaturen van -30 tot +60 °C. Highlights FULL HD-resolutie: kristalheldere foto's en video's WiFi met twee antennes Lokale opslag zonder cloud: op een SD-kaart of opnameapparaat Uitvoering IR-sperfilter 3D DNR Digitale WDR, 120 dB WDR-ondersteuning Micro-SD-kaartlezer (tot 256 GB) Intelligent alarm: intelligente bewegingsdetectie Configuratie met één toets: SmartConfig Interfaceprotocol: Ezviz-eigen cloudprotocol EZVIZ-app Communicatie-interface: 1 zichzelf aanpassende RJ45 10M/100M Ethernet-aansluiting Veiligheid: 64/128-bit WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK Weerbestendig: IP66. Inhoud levering EZVIZ C3WN-bewakingscamera Netvoeding (lengte: 470 mm) Montageplaat Schroevenset Beknopte gebruiksaanwijzing.

  49,99 49,99


  Titel: EZVIZ C3WN IP-beveiligingscamera Buiten 1920 x 108
  Prijs: € 49,99
  Productcode: 9300000042917073


   

De Ezviz C3WN is een Full HD WiFi-bewakingscamera die voor veiligheid van uw kantoor, bedrijf, parkeerplaats of de huisingang is bedoeld, als u niet ter plaatse bent.

De camera heeft bovendien twee antennes voor maximale WiFi-prestaties en tweewe....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top