Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Qumax Luchtbevochtiger met Aromatherapie – Humidif • Qumax Luchtbevochtiger met Aromatherapie – Humidifier – Vernevelaar – Verschillende Standen – Stil Ontwerp – 2,8L

  Qumax Luchtbevochtiger met Aromatherapie – Humidif Met de luxe luchtbevochtiger van Qumax verhoog je de luchtvochtigheid in huis, wat veel gezondheidsvoordelen met zich mee brengt.
  De luchtbevochtiger heeft een modern en stijlvol design en kan worden ingesteld op verschillende standen. Het ontwerp is voorzien van een groot waterreservoir waar eventueel ook etherische oliën aan toegevoegd kunnen worden, waarna deze gebruikt kan worden voor aromatherapie. Gebruiksvriendelijk De luchtbevochtiger met aromotherapie heeft een groot waterreservoir van 2.8 liter waardoor je deze lang kan gebruiken zonder bij te vullen. Daarnaast schakelt de bevochtiger automatisch uit wanneer het water op is, wat het zeer veilig in gebruik maakt. Bovendien is het een zeer stil ontwerp en kan de luchtbevochtiger gemakkelijk en eenvoudig worden schoongemaakt, het wordt aangeraden om dit elke week te doen.

  Verschillende standen De luchtbevochtiger kan worden ingesteld op drie verschillende standen: laag, gemiddeld en hoog. In bijvoorbeeld een kleine ruimte of tijdens de zomer kun je de laagste stand gebruiken en voor grote ruimtes of in de winter gebruik je de hoge stand. Hierdoor heb je elke moment van het jaar de juiste luchtvochtigheid in huis.
  Bovendien kun je kiezen om de luchtbevochtiger 2, 4 of 8 uur aan te zetten, daarna zal deze vanzelf uitschakelen waardoor je er geen omkijken naar hebt.

  Voordelen luchtbevochtiger
  Een te droge lucht komt vooral in de winter voor, wanneer de verwarming volle toeren draait. Wanneer de lucht in huis te droog wordt kun je verschillende klachten ervaren, zoals een droge huid, hoofdpijn, verkoudheid en geïrriteerde luchtwegen. Door het gebruik van een luchtbevochtiger verhoog je de luchtvochtigheid, waardoor je deze klachten voorkomt.

  Aromatherapie

  Naast het verhogen van de luchtvochtigheid, heeft het gebruik van de luchtbevochtiger in combinatie met etherische oliën nog veel meer voordelen. Zo is pepermuntolie een wondermiddel tegen hoofdpijn, lavendel helpt je te slapen als een roosje en kamille werkt stressreducerend. Probeer verschillende oliën en ontdek welke het beste bij jou passen. Alle pluspunten op een rij Groot waterreservoir van 2.8 liter Stijlvol design Automatische-uitschakelfunctie Verschillende standen Stil ontwerp Geschikt voor aromatherapie Breng de luchtvochtigheid in huis weer op peil met de stijlvolle luchtbevochtiger.

  Wat krijg ik?

  1x Luchtbevochtiger Specificaties

  Materiaal: ABS + Polypropyleen
  Vermogen: 25 Watt
  Decibel: <35 db
  Afmeting: 20 x 20 x 31 cm
  Capaciteit: 2,8 Liter
  Geschikt voor etherische oliën
  Gebruiksduur hoge stand: 12 uur
  Gebruiksduur gemiddelde stand: 16 uur
  Gebruiksduur lage stand: 24 uur


  - Plaats het apparaat op een schone, stevige, waterbestendige ondergrond (geen
  metaal). Zet de luchtbevochtiger niet op een handdoek of een tapijt om oververhitting
  te voorkomen.
  - Plaats het apparaat op voldoende afstand van de muur, gordijnen en ander
  materiaal dat gevoelig is voor hitte of stoom. Zorg voor genoeg ruimte boven het
  apparaat.
  - Indien je gebruik wil maken van gedestilleerd water, voeg dan een klein beetje
  zout toe aan het water.

  49,99 49,99


  Titel: Qumax Luchtbevochtiger met Aromatherapie – Humidif
  Prijs: € 49,99
  Productcode: 9300000018960400


   

Met de luxe luchtbevochtiger van Qumax verhoog je de luchtvochtigheid in huis, wat veel gezondheidsvoordelen met zich mee brengt.
De luchtbevochtiger heeft een modern en stijlvol design en kan worden ingesteld op verschillende standen. Het ontwerp i....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top