Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Smart Quality - Waterfiltercartridge - Polyester -


 • Smart Quality - Waterfiltercartridge - Polyester -
  Smart Quality - Waterfiltercartridge - Polyester - De waterfilter van Smart Quality komt goed van pas bij outdoor activiteiten of wanneer u op reis gaat. Drinkwater is namelijk dé belangrijkste levensbehoefte wanneer u de wildernis in gaat. Wanneer schoon drinkwater niet voorhanden is, kan een waterfilter u toch voorzien van water dat geschikt is om te drinken.

  Met de waterfilter van Smart Quality heeft u de mogelijkheid om direct water te drinken uit de meest vervuilde zoetwaterbronnen. Denk aan rivieren, plassen, etc. Erg handig om bij je te hebben gedurende een avontuurlijke tocht. Met de bijgeleverde waterzak van 450ml die je heel makkelijk kan aansluiten op de speciale aansluiting van de Waterfilter, is het nu nog makkelijk om de filter in de praktijk toe te passen, met het waterslangetje kun je zelfs tussen de meeste ontoegankelijk plekken alsnog water filteren. Waterfilter Outdoor is ideaal voor mensen die zich willen voorbereiden op noodsituaties of voor mensen die houden van kamperen, hiken en lange wandeltochten en direct uit meren, stroompjes of rivieren willen drinken maar niet zeker zijn of het water drinkbaar is. De waterfilter filtert de volgende bacteriën: Escherichia coli, Campylobacter, Vibrio cholerae, Pseudomonas aeruginosa, Shigella Salmonella En de volgende parasieten: Giardia lamblia (“Beaver Fever”) Cryptosporidium Parvum Entamoeba histolytica. Filtert 1500 liter van zeer vervuild water! Doordat het filter maar 80 gram weegt is dit een tool die je niet wilt missen. Geen nasmaak: Waterfilter Outdoor gebruikt geen jodiumhoudende of gejodeerde harschemicaliën Verwijdert 99,9999999% van de watergedragen bacteriën, waaronder E. coli en salmonella Verwijdert 99,999% watergedragen protozoa, waaronder Giardia en Cryptosporidium Verwijdert 99,999% microplastics Let op niet in de vaatwasser gebruiken of in laten vriezen, dit kan schade aan het filter toebrengen! Na 1e gebruik eerst 3x water laten spoelen zodat het filter optimaal kan functioneren. Na het gebruik van de Filter doe je een backflush door met het bijgeleverde spuitje in het mondstuk te blazen om het achtergebleven water uit het filter te halen. Als je schoon water in de buurt hebt zuig dan wat water in het filter en spoel het weer terug. Daarna een paar keer schudden en beide uiteinden open geklapt aan de lucht laten drogen bij kamertemperatuur.

  22,50 22,5


  Titel: Smart Quality - Waterfiltercartridge - Polyester -
  Prijs: € 22,50
  Productcode: 9300000001021158


   

De waterfilter van Smart Quality komt goed van pas bij outdoor activiteiten of wanneer u op reis gaat. Drinkwater is namelijk dé belangrijkste levensbehoefte wanneer u de wildernis in gaat. Wanneer schoon drinkwater niet voorhanden is, kan een water....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top