Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Jodium Tabletten - KaliumJodide - Iodine - Doserin


 • Jodium Tabletten - KaliumJodide - Iodine - Doserin
  Jodium Tabletten - KaliumJodide - Iodine - Doserin !!! LET OP !! Een te hoge dosering en dagelijks gebruik is slecht voor uw schildklier. Alleen gebruiken wanneer nodig. Informeer u op de site van de rijksoverheid voor meer informatie over het moment van innamen.

  Kaliumjodide wordt gebruikt in geval van een kernramp of kernreactor ongeluk om de opname van radioactief jodium in de schildklier te beperken. Bij een kernongeval kunnen radioactieve straling stoffen vrijkomen die zich verspreiden via de lucht. Een van die stoffen is radioactief jodium. Radioactief jodium kan door inademing of straling in het lichaam terechtkomen en door de schildklier worden opgenomen. Dit kan op de langere termijn schildklierkanker veroorzaken bij jonge mensen. ''Kaliumjodide houdt zoals veel mensen denken geen straling tegen, maar door op het juiste tijdstip jodiumtabletten in te nemen, raakt de schildklier verzadigd met stabiel jodium (ongevaarlijk jodium). Kaliumjodide draagt dan bij een verminderde opnamen van radioactief jodium.''

  !! LET OP !! Een te hoge dosering en dagelijks gebruik slecht is slecht voor uw schildklier. Alleen gebruiken wanneer nodig. Informeer u op de site van de rijksoverheid voor meer informatie over het moment van innamen.

  69,95 69,95


  Titel: Jodium Tabletten - KaliumJodide - Iodine - Doserin
  Prijs: € 69,95
  Productcode: 9300000086991917


   

!!! LET OP !! Een te hoge dosering en dagelijks gebruik is slecht voor uw schildklier. Alleen gebruiken wanneer nodig. Informeer u op de site van de rijksoverheid voor meer informatie over het moment van innamen.

Kaliumjodide wordt gebruikt in ge....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top