Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

iMoshion® Powerbank 20000 mAh - Snellader & batter • iMoshion® Powerbank 20000 mAh - Snellader & batterij LED-display - USB A, USB C & Micro USB - Universele Powerbank - 18 Watt - Zwart

  iMoshion® Powerbank 20000 mAh - Snellader & ba Voorkom een lege batterij dankzij de powerbank van iMoshion! De powerbank is uitgerust met vier poorten: een Micro-USB poort voor het opladen van de powerbank, twee USB-A poorten voor het opladen van apparaten en een USB-C poort die geschikt is om zowel apparaten als de powerbank op te laden. Bovendien ondersteunt de USB-C poort Power Delivery technologie en de USB-A output 1 Quick Charge, waardoor je toestel razendsnel wordt opgeladen. Dankzij de capaciteit van 20.000 mAh is de powerbank geschikt om een smartphone gemiddeld 2 tot 4 keer op te laden en een tablet 1 keer. De handige LED-indicator geeft het resterende batterijniveau van de powerbank aan. Bovendien wordt er een USB-C kabel meegeleverd om de powerbank op te laden.

  Om de powerbank snel op te laden adviseren wij gebruik te maken van een oplader / adapter en kabel die Quick Charge of Power Delivery ondersteunen. Er wordt geen oplader / adapter meegeleverd.

  Snel en efficiënt
  De powerbank heeft vier poorten: een Micro-USB poort voor het opladen van de powerbank, twee USB-A poorten voor het opladen van apparaten en een multifunctionele USB-C poort waarmee je zowel apparaten als de powerbank kan opladen. Bovendien ondersteunt de USB-C poort Power Delivery technologie en de USB-A output 1 Quick Charge voor snellere oplaadmogelijkheden.

  Laad drie apparaten tegelijkertijd op
  De powerbank beschikt over een USB-C en twee USB-A uitgangen, hierdoor laad je gemakkelijk drie apparaten tegelijkertijd op. Bovendien is de powerbank voorzien van een handige LED-indicator die de resterende energie van de powerbank aangeeft. Ook wordt er een bijbehorende USB-C kabel meegeleverd om de powerbank op te laden.

  Laad je smartphone gemiddeld 2 tot 4 keer op
  De USB-C en USB-A output 1 beschikken beide over een vermogen van 18 Watt en de USB-A output 2 over een vermogen van 12 Watt. Daarnaast heeft de powerbank een capaciteit van 20.000 mAh, hierdoor is deze geschikt om een smartphone gemiddeld 2 tot 4 keer op te laden en een tablet 1 keer. Zo doe je langdurig met je apparaat zonder een stopcontact, perfect voor tijdens het reizen of meerdaagse festivals.

  Regulier en snelladen van de powerbank
  De powerbank heeft zowel een Micro-USB als een USB-C ingang om op te laden. Met de Micro-USB poort is de powerbank in ongeveer 8,5 uur volledig opgeladen. Daarnaast heeft de powerbank ook een USB-C poort die Power Delivery technologie ondersteunt. Via deze poort is de powerbank in ongeveer 5 uur volledig opgeladen. Wanneer je de powerbank snel wilt opladen adviseren wij gebruik te maken van een oplader en kabel die Quick Charge of Power Delivery ondersteunt.

  Compact formaat
  De powerbank heeft een compact formaat met een afmeting van 13,7 x 6,8 x 2,6 cm en een gewicht van 420 gram. Hierdoor neem je de powerbank gemakkelijk mee in je handtas, jaszak of rugzak. Ideaal voor bijvoorbeeld een dagje weg of een festival.

  Geschikt om mee te nemen in het vliegtuig
  De powerbank heeft een capaciteit van 20.000 mAh en is daardoor geschikt om mee te nemen in het vliegtuig. Je mag maximaal twee powerbanks meenemen in het vliegtuig, deze powerbanks mogen samen een capaciteit hebben van 27.000 mAh (100Wh). Houd er rekening mee dat powerbanks uitsluitend in je handbagage mogen worden vervoerd.

  Waarom de iMoshion Powerbank 20.000 mAh?
  Vier poorten: Micro-USB, USB-C en 2x USB-A Heeft een capaciteit van 20.000 mAh Laad een smartphone gemiddeld 2 à 4 keer op en een tablet 1 keer Geschikt om drie apparaten tegelijkertijd op te laden De USB-C poort ondersteunt Power Delivery technologie De USB-A Output 1 ondersteund Quick Charge technologie De USB-A output 1 en USB-C hebben een vermogen van 18 Watt De USB-A output 2 heeft een vermogen van 12 Watt De LED-indicator geeft het batterijniveau van de powerbank aan Een USB-C kabel om de powerbank op te laden wordt meegeleverd Heeft een compact formaat van 13,7 x 6,8 x 2,6 cm Heeft een gewicht van 420 gram Geschikt voor in het vliegtuig Inclusief 1 jaar garantie
  Ben jij op zoek naar een krachtige powerbank waarmee je gemakkelijk drie apparaten tegelijkertijd oplaadt? Ga dan voor de Powerbank 20.000 mAh van iMoshion!

  Tip: Liever een powerbank met een grotere capaciteit waarmee je je smartphone gemiddeld 4 tot 5 keer oplaadt? Bekijk dan de iMoshion Powerbank 27.000 mAh.

  39,99 39,99


  Titel: iMoshion® Powerbank 20000 mAh - Snellader & ba
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9300000025713540


   

Voorkom een lege batterij dankzij de powerbank van iMoshion! De powerbank is uitgerust met vier poorten: een Micro-USB poort voor het opladen van de powerbank, twee USB-A poorten voor het opladen van apparaten en een USB-C poort die geschikt is om z....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top