Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

CHiQ L32G7L - Frameless Android 11 TV - Wi-Fi - Go


 • CHiQ L32G7L - Frameless Android 11 TV - Wi-Fi - Go
  CHiQ L32G7L - Frameless Android 11 TV - Wi-Fi - Go Al je favoriete apps met Android 11
  Deze gecertificeerde Android TV geeft je toegang tot de Google Play Store, waar je duizenden populaire apps, games, films, tv-programma's en muziek kunt downloaden. Dit omvat NETFLIX, YouTube, Facebook, Amazon Prime Video, Ziggo Go-apps.

  Uitstekende geluidskwaliteit
  Met een diep begrip van audio, gebruiken de ervaren dbx TV-audiotechnici van CHiQ op innovatieve wijze de digitale signaalprocessor (DSP) van het audiosignaal om de luidsprekers van elke tv te bedienen en te optimaliseren voor de best mogelijke geluidskwaliteit. Je hoort kristalhelder geluid dankzij het meerlagige geluid.

  HDR10 voor hoog contrast en scherpe details
  De tv is uitgerust met HDR-videobeelddecoderingstechnologie voor een betere beeldkwaliteit. Scherpe en levendige beelden komen tot leven.

  Directe LED's voor meer realistische details
  In tegenstelling tot edge-LED's worden direct-light-LED's op een vaste afstand over het oppervlak verspreid, zodat de achtergrondverlichting gelijkmatig over het scherm wordt verdeeld, wat resulteert in een helder, levensecht beeld.

  Afbeeldingen kunnen naar wens worden ingesteld
  Talrijke beeldverwerkingsfuncties worden gecombineerd met professionele debugging-software om de beelden realistischer te maken. A-AC, DNR, CTC, SCC, DCE, GSR, DI, CM

  Full Screen-technologie - 95% van de schermweergave dankzij ultrasmalle randen
  Dankzij de nieuwste technologie voor schermbinding zijn de bezels van CHiQ-tv's smaller dan traditionele tv's met een smalle bezel. De baanbrekende ultrabrede kijkhoek dompelt je onder in films en video's.

  Krachtige quad-coreprocessor - razendsnelle toepassingen
  De A53 CPU wordt aangedreven door geavanceerde nanotechnologie en levert uitzonderlijke resultaten. Het kan gemakkelijk videostreams in veel verschillende formaten decoderen. Dankzij het grote geheugen van 8 GB installeer je veel applicaties.

  8 GB groot geheugen
  ren snel
  Snelle reactie
  2.4/5G WiFi + Bluetooth 5.0 - Draadloos entertainment is altijd beschikbaar
  Dankzij de draadloze verbindingsmodule die 2.4/5G dual-band wifi ondersteunt, is je netwerk stabiel en snel. Met een Bluetooth-verbinding sluit je eenvoudig een muis, toetsenbord, speakers of Bluetooth-headset aan voor een ononderbroken muziek- en game-ervaring.

  Google Assistent
  U kunt snel toegang krijgen tot entertainment, antwoorden op het scherm bekijken, slimme apparaten bedienen en meer met spraakopdrachten. Druk op de Google Assistent-knop op de afstandsbediening om aan de slag te gaan.

  174,59 174,59


  Titel: CHiQ L32G7L - Frameless Android 11 TV - Wi-Fi - Go
  Prijs: € 174,59
  Productcode: 9300000075721085


   

Al je favoriete apps met Android 11
Deze gecertificeerde Android TV geeft je toegang tot de Google Play Store, waar je duizenden populaire apps, games, films, tv-programma's en muziek kunt downloaden. Dit omvat NETFLIX, YouTube, Facebook, Amazon Pri....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top