Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Optimox – Iodoral 50 mg – Jodium Supplement – 30 T


 • Optimox – Iodoral 50 mg – Jodium Supplement – 30 T
  Optimox – Iodoral 50 mg – Jodium Supplement – 30 T Iodoral is het originele zeer effectieve jodiumpreparaat. Iodoral is een tabletvorm van Lugol's oplossing, een bewezen preparaat met een bewezen staat van dienst van meer dan 150 jaar. Iodoral is een gemakkelijk in te nemen tablet met 20 mg jodium en 30 mg jodide als kaliumzout.

  De tabletvorm van de Lugol-oplossing levert een hoeveelheid totaal elementair jodium die vergelijkbaar is met de gemiddelde dagelijkse inname door Japanners op het vasteland.
  Ondersteunt een normale, gezonde schildklierfunctie, energie, een evenwichtige stemming en het welzijn van het hele lichaam.
  Vrij van tarwe en gluten, maïs, soja, gist, zuivelproducten, eieren, vis, schaaldieren en pinda's.
  Veel gevoelige mensen die normaal reageren op voedingssupplementen kunnen Optimox-producten verdragen.
  Optimox werd in 1978 opgericht door Dr. Guy Abraham richtte en bracht klinisch onderzoek naar evidence-based voedingsformules
  Om maagirritatie te voorkomen, wordt het jodium / jodide-supplement opgenomen in een colloïdale silica-hulpstof en een dunne coating verwijdert de onaangename smaak die gepaard gaat met andere jodiumsupplementen.

  Jodium is een essentieel element. Eén tablet Iodoral 50 mg levert een hoeveelheid totaal elementair jodium die vergelijkbaar is met de gemiddelde dagelijkse inname van dit essentiële element door Japanse jagers op het vasteland. Van Japanse vrouwen die in Japan wonen, is aangetoond dat ze dagelijks gemiddeld 13,8 mg totaal elementair jodium consumeren, en er is gesuggereerd dat dit een belangrijke factor is bij gezondheidsondersteuning.

  Inhoud: 30 tabletten

  36,95 36,95


  Titel: Optimox – Iodoral 50 mg – Jodium Supplement – 30 T
  Prijs: € 36,95
  Productcode: 9300000045877391


   

Iodoral is het originele zeer effectieve jodiumpreparaat. Iodoral is een tabletvorm van Lugol's oplossing, een bewezen preparaat met een bewezen staat van dienst van meer dan 150 jaar. Iodoral is een gemakkelijk in te nemen tablet met 20 mg jodium en....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top