Flevolamb Flevolamb
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Zanussi ZWFN146TW - AutoAdjust - Wasmachine


 • Zanussi ZWFN146TW - AutoAdjust - Wasmachine
  Zanussi ZWFN146TW - AutoAdjust - Wasmachine De Zanussi ZWFN146TW wasmachine beschikt over een AutoAdjust systeem voor het optimale gebruik van water en energie. De wasmachine heeft een maximale trommel volume van 10 kg, waardoor je veel wasgoed in één keer kunt wassen. Gebruik een van de vele programma, met onder andere een delicate of CleanBoost die aan het einde stoom toevoegd. Wil je standaard programma's verkorten? kies dan de optie FlexiTime. Wanneer je het programma wil starten, dat bepaal je zelf, dankzij de startuitstel. Voordelen Startuitstel Stoomtoevoeging via CleanBoost FlexiTime Nadelen Geen mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen.

  CleanBoost wasprogramma Deze wasmachine van Zanussi beschikt over het CleanBoost 60°C programma. Dit programma voegt aan het einde van de cyclus stoom toe, zodat kleding nog hygiënischer en efficiënter wordt gereinigd. Hiermee worden bacteriën en allergenen beter verwijderd uit wasgoed.
  Bespaar water en energie met AutoAdjust Door middel van de AutoAdjust functie wordt er optimaal gebruik gemaakt van water en energie. De sensoren in de trommel passen continu de duur en de hoeveelheid gebruikt water aan als je een paar kledingstukken wil wassen. Het besparen is uiteraard beter voor het milieu, maar ook zeker voor je portemonnee.
  Bepaal zelf je starttijd De wasmachine beschikt over een startuitstel. Via deze functie kan je de tijd uitstellen van 2 tot 20 uur. Op deze manier kan je dus zelf bepalen wanneer je het programma wil laten starten op elk gewenst moment.
  Programma versnellen met FlexiTime Heb je weinig tijd om een was te draaien of heb je snel wasgoed nodig? gebruik dan de FlexiTime functie. Door deze functie te gebruiken kan je tijd inkorten van standaard wasprogramma's. Tik één keer op de knop om telkens tijd in te korten.
  Verminderen van kreukels en vouwen Doordat de draairichting van de trommel tijden het EasyIron-programma telkens veranderd, kan wasgoed vrijer bewegen in de trommel. Door deze bewegingen zullen er minder snel kreukels en vouwen zich vormen in de kleding en hoef je na de was minder te strijken.

  Kenmerken van de Zanussi ZWFN146TW
  AutoAdjust - Startuitstel - Onbalans correctiesysteem - Anti-schuim systeem - Kinderbeveiliging - 4 verstelbare poten - Easy cyclus - CleanBoost - FlexiTime - EasyIron Functies en programma's op de Zanussi wasmachine
  : Aan/Uit, Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Delicates, Wol, Denim, Sport Wear, Centrifugeren/Pompen, Spoelen, Donkere kleding, CleanBoost, 14min Refresh, 30min Rapid, 60m EasyWash FlexiTime functie

  549,00 549


  Titel: Zanussi ZWFN146TW - AutoAdjust - Wasmachine
  Prijs: € 549,00
  Productcode: 9300000012085583


   

De Zanussi ZWFN146TW wasmachine beschikt over een AutoAdjust systeem voor het optimale gebruik van water en energie. De wasmachine heeft een maximale trommel volume van 10 kg, waardoor je veel wasgoed in één keer kunt wassen. Gebruik een van de vele....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top