Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Nothing But Thieves - Moral Panic: The Complete Ed • Nothing But Thieves - Moral Panic: The Complete Edition

  Nothing But Thieves - Moral Panic: The Complete Ed Na de release van Moral Panic en Moral Panic II in 2020 en 2021, heeft het Southend vijfkoppige Nothing But Thieves aangekondigd dat ze de twee projecten samen zullen uitbrengen als een fysieke release op vinyl met Moral Panic: The Complete Edition.

  Moral Panic II volgde op het bejubelde derde album van de band, Moral Panic, waarbij beide releases zowel thematisch als tekstueel een verband delen. Twee reflectieve lichamen van het werk getint met emotie, woede en hoop, de platen openlijk en gepassioneerd besproken veel problemen die we onder ogen in de moderne samenleving van vandaag. Los van elkaar geschreven, maar met de band altijd het gevoel dat ze moeten worden genoten als een project, zijn beide platen al beschikbaar om te streamen als een release, maar ze zullen beide fysiek samenkomen als een 16-track vinyl als Moral Panic: The Complete Edition.

  De EP bevatte 5 nieuwe tracks, waaronder de singles Futureproof en Miracle, Baby, die de originele Moral Panic singles Is Everybody Going Crazy?, Real Love Song, Phobia en Impossible opvolgden.

  34,99 34,99


  Titel: Nothing But Thieves - Moral Panic: The Complete Ed
  Prijs: € 34,99
  Productcode: 9300000087805116


   

Na de release van Moral Panic en Moral Panic II in 2020 en 2021, heeft het Southend vijfkoppige Nothing But Thieves aangekondigd dat ze de twee projecten samen zullen uitbrengen als een fysieke release op vinyl met Moral Panic: The Complete Edition. ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top