Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

DELL OptiPlex 7010 SFF Desktop PC - Intel® Core™ • DELL OptiPlex 7010 SFF Desktop PC - Intel® Core™ i5 - 4GB RAM - 120GB SSD - DVD-RW - Windows 10 Pro - Zwart

  DELL OptiPlex 7010 SFF Desktop PC - Intel® Core™ Werk efficiënt met de OptiPlex™ 7010 desktop, die geavanceerde prestaties, flexibiliteit en connectiviteit biedt, zodat uw organisatie betere resultaten kan behalen. Behaal hoge prestaties.Profiteer van de snelheid van de 3e generatie Intel® Core™ processoren met Intel® Turbo Boost Technology 2.0, de ruime storagecapaciteit, de Intel® HD grafische kaart en de hoge geheugenbandbreedte van de OptiPlex 7010.
  Gebruiksgemak en veelzijdigheid voor uw werkplek.Werk comfortabel met een systeem waarmee u uw werkruimte kunt aanpassen met een intuïtief design, meerdere schermopties en flexibele configuraties voor uw randapparaten.

  Geïnspireerd design
  De Dell OptiPlex desktops zijn gemaakt om lang mee te gaan en passen in elke werkomgeving. Gemaakt om lang mee te gaan.Uw heeft een desktop nodig die ook de lastigste taken aankan. Zorg voor betrouwbaarheid op lange termijn met duurzame, onderhoudsvriendelijke Dell OptiPlex desktops.

  Ontworpen om het milieu te helpen sparen
  Help het energieverbruik tot een minimum te beperken en moedig energiebesparing aan met de ENERGY STAR® 5.2-conforme OptiPlex desktops die zeer efficiënte voedingsopties en een milieubewust ontwerp bieden.

  178,00 178


  Titel: DELL OptiPlex 7010 SFF Desktop PC - Intel® Core™
  Prijs: € 178,00
  Productcode: 9300000089025932


   

Werk efficiënt met de OptiPlex™ 7010 desktop, die geavanceerde prestaties, flexibiliteit en connectiviteit biedt, zodat uw organisatie betere resultaten kan behalen. Behaal hoge prestaties.Profiteer van de snelheid van de 3e generatie Intel® Core™ pr....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top