Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

TP-Link TL-SG105E - Netwerk Switch - Smart managed • TP-Link TL-SG105E - Netwerk Switch - Smart managed - 5 poorten

  TP-Link TL-SG105E - Netwerk Switch - Smart managed Koppel apparaten, makkelijk zaken doen
  Met de TP-Link TL-SG105E desktop-switch kun je eenvoudig de snelheid van de netwerkserver en backbone-verbindingen verhogen. Of je nu thuis of op kantoor bent, de TL-SG105E helpt je om zaken snel en eenvoudig af te handelen. De switch bevat 5-poorten, let op 1 poort gebruik je voor de aansluiting. Heb je te weinig poorten, kies dan voor een switch met 8 of meer poorten.

  Meer functies, meer keuzemogelijkheden
  Beheerders kunnen prioriteiten aan het verkeer toewijzen op basis van QoS, zodat spraak- en videotoepassingen altijd helder en lag-vrij verlopen. IGMP Snooping optimaliseert het multimediaverkeer, zodat het netwerk beter presteert. Dit is met name nuttig voor toepassingen zoals IPTV.

  Duurzame metalen behuizing
  De onderdelen binnenin de TL-SG105E worden beschermd door een hoogwaardige metalen behuizing zodat ze lang mee gaan. De TL-SG105E is uitvoerig getest en levert prestaties waarop je kunt vertrouwen. Dankzij het compacte formaat is hij ideaal voor desktops of bureaus.

  Groen ethernet
  De nieuwste generatie unmanaged pro switches van TP-Link maken gebruik van innovatieve energiebesparende technologieën. Het stroomverbruik wordt automatisch aangepast aan de verbindingsstatus en kabellengte zodat je jouw netwerk kunt uitbreiden en tegelijkertijd jouw CO2-voetafdruk kunt beperken. Red de planeet en verlaag jouw energierekening – een win-winsituatie!

  26,99 26,99


  Titel: TP-Link TL-SG105E - Netwerk Switch - Smart managed
  Prijs: € 26,99
  Productcode: 9200000032460226


   

Koppel apparaten, makkelijk zaken doen
Met de TP-Link TL-SG105E desktop-switch kun je eenvoudig de snelheid van de netwerkserver en backbone-verbindingen verhogen. Of je nu thuis of op kantoor bent, de TL-SG105E helpt je om zaken snel en eenvoudig ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top