Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Hygrometer - Weerstation - Luchtvochtigheidsmeter • Hygrometer - Weerstation - Luchtvochtigheidsmeter - Thermometer Voor Binnen - Incl. Batterij en Plakstrip

  Hygrometer - Weerstation - Luchtvochtigheidsmeter Een temperatuurmeter voor binnen in huis! Houd nauwkeurig in de gaten hoe hoog (of hoe laag) de temp rondom je plantjes is. Veel tropische planten doen het namelijk een stuk beter bij een goede temp.
  Deze thermometer wordt geleverd inclusief batterij en muursticker. Je kan dus meteen beginnen met meten. Met de muursticker kan je de meter aan de muur vastplakken. Je kan hem ook gewoon naast je plant neerleggen of met een koordje bevestigen aan de muur. Er is namelijk ook een sleufje ingebouwd om een koordje vast te maken.

  De meter is gemaakt van ABS plastic en is klein maar fijn. De afmetingen zijn namelijk 45 x 45 x 13 mm. Het temperatuurbereik loopt van -10℃ tot +70℃ met een resolutie van 0.1℃ en een nauwkeurigheid van ±1℃. De luchtvochtigheid kan gemeten worden van 10% tot 99% met een resolutie van 1% en een nauwkeurigheid van ± 5%.

  Het display laat ook een comfort indicatie aan je zien over de juiste waarde. Zo kan je in een oogopslag zien hoe blij jouw planten zijn:

  10% - 39% = Niet blij
  40% - 70% = Blij gezicht
  71% - 99% = Niet blij

  Kenmerken
  ✓ 1 stuk inclusief batterij
  ✓ Geen houder en muursticker
  ✓ Afmetingen 45 x 45 x 13 mm

  3,49 3,49


  Titel: Hygrometer - Weerstation - Luchtvochtigheidsmeter
  Prijs: € 3,49
  Productcode: 9300000066784038


   

Een temperatuurmeter voor binnen in huis! Houd nauwkeurig in de gaten hoe hoog (of hoe laag) de temp rondom je plantjes is. Veel tropische planten doen het namelijk een stuk beter bij een goede temp.
Deze thermometer wordt geleverd inclusief batt....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top