Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Draadloze Controller - Geschikt voor Playstation 4 • Draadloze Controller - Geschikt voor Playstation 4 - Zwart

  Draadloze Controller - Geschikt voor Playstation 4 Zoek jij naar een betaalbare PS4 controller?
  Gaminq biedt aan wat jij zoekt! Wij zagen het probleem dat er gezocht wordt naar een kwalitatieve en betaalbare ps4 controller. Na lang onderzoek doen hebben wij de ideale controller gevonden. Een controller met extra grip en een lange batterijduur! Geschikt voor playstation 4.

  Waarom Gaminq Waarom Gaminq? Na veel research doen naar wat de ideale en natuurlijk betaalbare ps4 controller is hebben wij het antwoord. Wij bieden een controller aan met een lange batterijduur van wel 6 tot 8 uur! met een volledige oplaad tijd van 60 tot 90 minuten.
  Wat zijn de pluspunten? ✅ Batterijduur van 8 uur ✅ Controller met extra grip ✅ Kwalitatief & Betaalbaar! ✅ Extra lange USB-oplader erbij geleverd ✅ Draadloze controller ✅ 1 jaar fabrieksgarantie ✅ Dubbele vibratie ✅ Geschikt voor PS4, PS4 pro & Ps4 slim
  De Gaminq controller Waarom wij? Er is niets irritanter dan midden in een game een melding krijgen dat je je controller moet opladen toch? Met de Gaminq controller kan je van wel 8 uur non stop game zonder op te laden! Ook hebben wij extra grip toegevoegd aan de controller. Dus hoe spannend het game ook is de grip op de controller raak jij niet kwijt! Ook leveren wij een extra lange USB-adapter erbij. De controller valt gemakkelijk te verbinden met je PlayStation. Je doet de USB-adapter in de controller en in de PlayStation klikt op de home button van de controller en hij verbindt met je Playstation!
  Doos inhoud - 1x Draadloze Gaminq controller - 1x Extra lange USB-adapter - 1x Handleiding controller

  Let op dit is GEEN originele Sony controller!

  31,95 31,95


  Titel: Draadloze Controller - Geschikt voor Playstation 4
  Prijs: € 31,95
  Productcode: 9300000070562872


   

Zoek jij naar een betaalbare PS4 controller?
Gaminq biedt aan wat jij zoekt! Wij zagen het probleem dat er gezocht wordt naar een kwalitatieve en betaalbare ps4 controller. Na lang onderzoek doen hebben wij de ideale controller gevonden. Een control....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top