Flevolamb Flevolamb
Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Prince & The Revolution (CD + Blu-ray)


 • Prince & The Revolution (CD + Blu-ray)
  Prince & The Revolution (CD + Blu-ray) James Brown had de Apollo. Jimi Hendrix had Monterey Pop. En Prince had Syracuse, New York's Carrier Dome - de tussenstop van de Purple Rain Tour op 30 maart 1985, die live via satelliet naar miljoenen mensen werd uitgezonden en voor het nageslacht werd vastgelegd in de voor een Grammy Award genomineerde concertfilm Prince and The Revolution: Live,
  en die sindsdien de geschiedenis is ingegaan als een van de meest iconische live-opnames in de pop- en rockgeschiedenis.

  Voor het eerst is dit krachtige optreden van Prince and The Revolution opnieuw gemixt vanaf de originele 2" multitrack master reels en is de film digitaal verbeterd op Blu-ray video met selecteerbaar stereo, 5.1 surround en Dolby Atmos geluid.
  Prince's Grammy-genomineerde opnametechnicus Chris James heeft de recentelijk ontdekte bronaudio, die al meer dan drie decennia in Prince' legendarische Paisley Park-kluis lag opgeslagen, opnieuw gemixt.
  De release van Prince and The Revolution: Live markeert de eerste keer dat het concert beschikbaar zal zijn op vinyl (als een 3-LP set) en op CD (als een 2-CD/Blu-ray set).

  39,99 39,99


  Titel: Prince & The Revolution (CD + Blu-ray)
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9300000091807002


   

James Brown had de Apollo. Jimi Hendrix had Monterey Pop. En Prince had Syracuse, New York's Carrier Dome - de tussenstop van de Purple Rain Tour op 30 maart 1985, die live via satelliet naar miljoenen mensen werd uitgezonden en voor het nageslacht w....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top