Flevolamb Flevolamb
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Dartpijlen Set 21 gram – 6 Dart Pijlen - extra Dar


 • Dartpijlen Set 21 gram – 6 Dart Pijlen - extra Dar
  Dartpijlen Set 21 gram – 6 Dart Pijlen - extra Dar Beschikken jij en je vrienden over een gezonde dosis competitiedrang? Dan is darten de perfecte sport om je vrienden mee uit te dagen. Biertje in de ene hand, dartpijl in de andere en spelen maar!
  Dartpijlen set
  De LEGGOO Dartpijlen set is extra uitgebreid en van alles voorzien voor uren speelplezier. Zo til je spel naar een hoger niveau dankzij pijlen van een optimaal lichtgewicht voor extra accurate worpen, en hou je je pijlen altijd scherp en spel klaar met de multifunctionele tool en sharpener. Klaar om te zien wie er wint? Let’s go! ✓ 21 gram lichtgewicht - Waar de meeste pijlen 23 gram zijn, zijn deze pijlen van 21 gram. Ideaal voor als je wat harder gooit. ✓ Inclusief accessoires - Met de multifunctionele dart tool verstel je gemakkelijk je pijlen of open je je volgende biertje. De sharpener houdt je pijlen scherp, zodat ze niet van het bord afketsen maar netjes in de roos blijven steken. Zo verzeker je je van de hoogste score. ✓ Luxe opbergbox - Dit maakt de set een mooi cadeautje voor jezelf, maar ook voor iemand anders! Natuurlijk is een opbergbox ook gewoon handig. Stop de pijlen na het spelen in de box en sluit deze met de magneetsluiting. Zo houd je set mooi én compleet. Extra onderdelen
  De set komt standaard met 6 extra flights, 6 extra shafts en 8 extra flight protectors. Mochten er onderdelen beschadigen of kwijtraken heb je altijd een vervangend onderdeel bij de hand. Gegarandeerd urenlang speelplezier!

  Inhoud set: 6 complete dartpijlen 6 extra flights (12 in totaal) 6 extra shafts (12 in totaal) 8 extra flight protectors (14 in totaal)

  22,49 22,49


  Titel: Dartpijlen Set 21 gram – 6 Dart Pijlen - extra Dar
  Prijs: € 22,49
  Productcode: 9300000074782259


   

Beschikken jij en je vrienden over een gezonde dosis competitiedrang? Dan is darten de perfecte sport om je vrienden mee uit te dagen. Biertje in de ene hand, dartpijl in de andere en spelen maar!
Dartpijlen set
De LEGGOO Dartpijlen set is extr....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top