Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Zita Home eettafel rond - 130cm - mango - zwart -


 • Zita Home eettafel rond - 130cm - mango - zwart -
  Zita Home eettafel rond - 130cm - mango - zwart - PAAS ACTIE T/M DE 19E

  Deze eettafel brengt sfeer en gezelligheid in huis. Met het formaat 130cm is er genoeg ruimte voor 5 a 6 personen aan tafel.

  Productbeschrijving ✓ 130cm in diameter ✓ 77cm hoogte ✓ 74cm ruimte voor stoelen met armleuning ✓ Metalen zwarte 4 poot ✓ robuuste look ✓ blad van echt hout ✓ monteren zonder eigen gereedschap ✓ Duurzaam en verantwoord Wij van Zita Home hebben voor u de mooiste eettafels van mangohout voor de allerbeste beste prijs. Door rechtstreekse leveringen uit onze fabriek kunnen wij altijd zeer lage prijzen hanteren. Ook hebben we nog vele andere modellen en maten in onze collectie zoek via Bol.com gerust naar Zita Home.

  Wat mag u van deze tafel verwachten: ✓ 130cm breed blad en 3cm dik en 77cm hoog. ✓ Steldoppen onderaan de poten voor het waterpas afstellen van het blad. ✓ Mangohout is duurzaam en milieuvriendelijk. ✓ Makkelijk te monteren en vaak al binnen 10 minuten. ✓ In deze afmeting genoeg ruimte voor zeker 5 a 6 stoelen. ✓ Zware kwaliteit ca 36KG ✓ Na bestelling wordt u gebeld voor een passende bezorgafspraak.

  Fijne feitjes om te weten over mangohout, onderhoud en ons. Het blad: Het blad is volledig met de hand gemaakt van stukken massief mangohout en is voor extra karakter ietsjes hobbelig gelaten. Het blad is aan de onderkant voorzien van groeven dit doen we om de natuurlijke werking van het houd tegen te gaan. Onderhoud: Het mangohout dat wij gebruiken vraagt weinig onderhoud maar er zijn een paar standaard regels die gelden voor vrijwel ieder houtsoort. Zo is het voor het hout (maar ook voor uzelf) fijn wanneer de luchtvochtigheid in huis tussen de 40% en 60% blijft. Vanzelfsprekend is het om etensresten en/of gemorste drankjes ten alle tijden zo snel mogelijk te verwijderen en daar niet te lang mee te wachten. Voor het schoonmaken van de tafel is een lichtvochtige doek voldoende. Wanneer het blad na verloop van tijd wat doffer wordt is bijenwas (vooral in spray) een zeer fijne manier om het weer te laten glanzen. Duurzaam: Mangohout is enorm ecologisch verantwoord. De boom waarvan ons hout afkomstig is wordt voor de eerste instantie geteeld voor de mango vrucht zelf. Na 15 a 20 jaar is de boom volgroeit mag deze plaats maken voor een nieuwe jongere boom. Vanaf dit moment gaat het naar onze fabriek en wordt er voor gezorgd dat het hout een 2e leven krijgt. Bezorging: Wanneer een meubel bij ons besteld zoals een tafel, kast of dressoir wordt u gebeld door ons transportbedrijf voor een passende bezorgafspraak. Controleer uw telefoonnummer tijdens het bestellen. Het kan voorkomen dat via bol.com de uiterlijke leverdatum standaard al als definitieve leverdatum wordt gemeld. Dit is onjuist. Onze vervoerder belt u en samen met hun kunt u de afspraak maken en de eventuele bijzonderheden bespreken. Wanneer een product via de trap of lift geleverd moet worden kan het zo zijn dat dit kosten met zich meebrengt. Service staat bij ons hoog in het vaandel en we zullen dan ook ons uiterste best doen de levering zo prettig mogelijk maken voor u. Over ons: Met ruim 35 jaar ervaring en eigen fabrieken in binnen en buitenland proberen we kwaliteit te leveren voor een zo laag mogelijke prijs. Om dat voor elkaar te krijgen produceren we in grote aantallen en werken we met een klein team om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

  299,00 299


  Titel: Zita Home eettafel rond - 130cm - mango - zwart -
  Prijs: € 299,00
  Productcode: 9300000024130865


   

PAAS ACTIE T/M DE 19E

Deze eettafel brengt sfeer en gezelligheid in huis. Met het formaat 130cm is er genoeg ruimte voor 5 a 6 personen aan tafel.

Productbeschrijving ✓ 130cm in diameter ✓ 77cm hoogte ✓ 74cm ruimte voor stoelen met armleun....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top