Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Corel VideoStudio Ultimate 2022 - Nederlands / Fra


 • Corel VideoStudio Ultimate 2022 - Nederlands / Fra
  Corel VideoStudio Ultimate 2022 - Nederlands / Fra Met het NIEUWE Corel VideoStudio Ultimate 2022 wordt het leuk en gemakkelijk om uw beste video's ooit te maken, dankzij geavanceerde tools en premium creatieve extra's. Verken de krachtige en exclusieve functies die u alleen in Ultimate krijgt, zoals videomaskers, kleurverlopen, uitgebreide beeldstabilisatie, dynamische sjablonen voor een gesplitst scherm en meer. Experimenteer met meer dan 2000 visuele effecten, graphics, exclusieve 3D-titels, nieuw toegevoegde gezichtseffecten en overgangen met camerabewegingen met bewegingsvervaging. Voeg persoonlijkheid toe of verhul gezichten met de nieuwe AR-stickers met animatie, maak unieke GIF's en zet spraak om in ondertitels. Al deze functies zijn handig, besparen u tijd en leveren fantastisch resultaat om online te delen! Verken het nieuwe non-lineaire keyframing om de snelheid van uw video intuïtief aan te passen, houd controle over de geluidsproductie met verbeterde bewerking van de Audio-golfvorm en bespaar tijd met de voor Ultimate exclusieve functie voor gezichtsindexering, waarmee u video-opnamen automatisch op gezicht kunt identificeren. Ga verder dan uw basisroutines voor bewerking en produceer unieke en adembenemende content met de exclusieve geavanceerde tools van VideoStudio Ultimate.

  Kenmerken:

  Gezichtseffecten
  Zorg dat iedereen in uw video er op zijn of haar best uitziet met de nieuwe gezichtseffecten! Het is eenvoudig om de huid stralender te maken of te verzachten met de eenvoudige bediening en de breedte en zelfs de grootte van de ogen aan te passen om gelaatstrekken fijn af te stemmen. Experimenteer met deze razendpopulaire bewerkingstools en pas de niveaus handmatig aan, op basis van de impact die u wilt bereiken. U kunt hiermee niet alleen uw lifestylevideo's verfraaien en oppoetsen, maar kunt dit als handig gereedschap gebruiken om betoverende Instagram- en TikTok-video's te maken of zelfs maffe clips voor vrienden en familie met bewust overdreven of vervormde kenmerken.

  Spraak naar tekst omzetten
  Bespaar tijd bij het handmatig maken van ondertitels. U kunt spraak in uw video nu automatisch omzetten in tekst, met een nieuwe tool die is bedoeld om eenvoudig ondertitels te maken. Dit is een ongelooflijk handige functie voor sites zoals YouTube en TikTok omdat u de vastgelegde ondertitels met VideoStudio zelfs kunt bewerken, exporteren en vervolgens importeren naar het platform van uw keuze. Dit kan heel handig voor uw kijkers zijn wanneer de tekst bijvoorbeeld bepaalde termen of productnamen bevat of wanneer het oorspronkelijke commentaar niet echt de gewenste kwaliteit heeft of woorden worden ingeslikt of gemompeld. Vergroot uw doelpubliek door zelfs kijkers die uw taal niet spreken te betrekken, dankzij ondertitels. Dankzij de spraak naar tekst-conversie en andere nieuwe functies in VideoStudio 2022 wordt het nóg eenvoudiger om content te produceren die u online kunt delen.

  GIF Creator
  Verken de nieuwe functie GIF Creator om een deel van uw video vast te leggen en om te zetten in een korte clip die steeds wordt herhaald. GIF's vormen een fantastische manier om hoogtepunten, buitensporige momenten en zelfs content die u plaatsvervangende schaamte geeft te delen, op het online platform van uw voorkeur. Experimenteer erop los met dit leuke nieuwe gereedschap en maak uw eigen unieke GIF's die gevoelens en reacties uitdrukken. Selecteer de beste scènes uit uw opnamen, exporteer ze naar GIF-indeling en deel ze eenvoudig met iedereen. Dankzij de grootte kunt u ze gemakkelijk uploaden, e-mailen of via sms verzenden. Het is de beste manier om de uniekste beelden in een handomdraai voor het voetlicht te brengen.

  Gezichtsindexering
  Bespaar tijd en stroomlijn het bewerkingsproces met de nieuwe functie voor gezichtsindexering. Hiermee wordt de video geanalyseerd op basis van gezichtsherkenning en worden automatisch opnamen voor elke persoon in uw video geïdentificeerd en geëxtraheerd. Met deze functie, die u alleen in Ultimate vindt, hoeft u niet langer uren aan video te doorspitten om de scènes met specifieke personen te kunnen selecteren. De functie voor gezichtsindexering doet dat snel en eenvoudig voor u.

  AR-stickers met animatie
  Maak uw volgende project direct leuker en voeg er persoonlijkheid aan toe met AR-stickers. Met deze stickers, die gezichten kunnen volgen, kunt u allerlei dingen bereiken, variërend van het maskeren van gezichten, tot het benadrukken van emoties en het creëren van grappige momenten. Het nieuwe VideoStudio ondersteunt nu zowel statische als geanimeerde AR-stickers, die gelaatstrekken kunnen herkennen en in kaart brengen. U kunt ze zelfs op meerdere gezichten toepassen en later de positie en de grootte aanpassen. Het is heel eenvoudig om gekke oren, razende ogen, een overdreven grote zonnebril of buitenissige hoeden toe te voegen aan elke figuur in uw project. AR-stickers toevoegen vormt echt de ideale manier om reacties te benadrukken en gaming- en reactievideo's, online uitdagingen en andere projecten van persoonlijkheid te voorzien. In VideoStudio 2022 zijn AR-stickers nu verbeterd. Het is gemakkelijker om te bladeren en zoeken, de stickers in categorieën in te delen en in collecties om te zetten.

  Overgangen met camerabewegingen
  Experimenteer met de nieuwe overgangen met camerabewegingen met bewegingsvervaging, waarmee u uw video's er echt fantastisch kunt laten uitzien. Boots de indrukwekkende overgangen in uw favoriete films na, maak overgangen die scènes in elkaar laten overvloeien en pas ze aan voor een natuurlijker of juist dramatischer uiterlijk. U bepaalt zelf de beste manier om impact toe te voegen aan uw opnamen en ze dat echte bioscoopgevoel te geven. Met VideoStudio 2022 kunt u echt ongelooflijk resultaat behalen door de creatieve aanpassingsmogelijkheden te ontgrendelen die overgangen met camerabewegingen bieden.

  Non-lineare keyframing in Variabele snelheid
  Profiteer van non-lineaire keyframing en pas de snelheid van uw video op eenvoudige en intuïtieve wijze aan. Experimenteer met bepaalde scènes met behulp van de sjablonen met een vooraf ingestelde snelheid en speel ze razendsnel af of laat elk afzonderlijk detail in slow motion zien. Met non-lineaire keyframing wordt het gemakkelijk om de snelheidscurve aan te passen en kostbare tijd te besparen. U kunt zelf uw eigen voorinstellingen voor de snelheid opslaan als u van plan bent om ze later opnieuw te gebruiken. Zo kunt u uw toekomstige projecten in een handomdraai voltooien.

  Verbeterde bewerking van de Audiogolfvorm
  Met VideoStudio beschikt u over verbeterde bewerking van de Audiogolfvorm. Zo wordt de functie eenvoudiger in gebruik en kunt u de volledige suite aan verwante tools ontdekken. Daarmee kunt u op intuïtieve en georkestreerde wijze het geluid in uw video produceren. Profiteer van de gebruiksvriendelijke interface van deze functie, waarin de hoge/lage geluidsgolven veel beter voor de hand liggen wanneer ze in het voorbeeldvenster worde weergegeven, en vind alle tools in verband met het geluid snel op het tabblad Muziek van het deelvenster Opties. Stem het geluid in uw project probleemloos fijn af en zorg dat alles top klinkt.

  Ondersteuning voor indelingen, waaronder ProRes Smart Proxy
  VideoStudio Ultimate 2022 breidt uw exportopties uit met nieuwe ondersteuning voor codecs en bestandindelingen. Profiteer van nieuwe tools om GIF-animaties te maken en van nieuwe ondersteuning voor HEVC MOV-bestanden en PCM 5.1CH-audio. Met deze mogelijkheden beschikt u over veel grotere flexibiliteit en kwaliteit bij het opslaan van videoprojecten. Plus, u beschikt nu over ProRes in Smart Proxy, waarmee kleinere proxybestanden kunnen worden gemaakt om schijfruimte te besparen, en snellere prestaties mogelijk zijn, waarbij de hoge kwaliteit van de video echter behouden blijft, voor een soepele en gestroomlijnde bewerkingservaring.

  Mediabibliotheek en LUT-profielen
  De uitgebreide mediabibliotheek heeft nu verbeterde contentlabels, zodat u content sneller en gemakkelijker kunt vinden in het nieuwe VideoStudio 2022. Gebruik de intuïtieve labeltools om uw media met behulp van trefwoorden in te delen en bespaar tijd doordat u de media die u wilt bewerken snel kunt vinden. Ontdek de populaire LUT-profielen voor het aanpassen van de kleuren in uw video en deel de profielen in categorieën in of wijzig de naam in een naam die beter aan uw behoeften voldoet. Deze verbetering is bedoeld om het eenvoudig te maken om juiste profiel snel te vinden wanneer het aantal profielen in uw collectie gewoonweg te groot is voor een eenvoudige zoekactie.

  59,99 59,99


  Titel: Corel VideoStudio Ultimate 2022 - Nederlands / Fra
  Prijs: € 59,99
  Productcode: 9300000082317997


   

Met het NIEUWE Corel VideoStudio Ultimate 2022 wordt het leuk en gemakkelijk om uw beste video's ooit te maken, dankzij geavanceerde tools en premium creatieve extra's. Verken de krachtige en exclusieve functies die u alleen in Ultimate krijgt, zoals....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top