AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Philips 3000 series HU3918/10 - Luchtbevochtiger -


 • Philips 3000 series HU3918/10 - Luchtbevochtiger -
  Philips 3000 series HU3918/10 - Luchtbevochtiger - Voeg puur vocht toe aan droge kamers met de 3000-serie luchtbevochtiger van Philips. Hij is stil en hygiënisch voor een comfortabele, gezonde lucht in jouw hele huis. NanoCloud-verdampingstechnologie verspreidt 99% minder bacteriën dan ultrasone luchtbevochtigers.

  Belangrijkste kenmerken van de Philips HU3918/10: NanoCloud-verdampingstechnologie verspreidt 99% minder bacteriën
  Omdat de waterdampmoleculen zo klein zijn, kunnen ze minder bacteriën in de lucht meevoeren. Onze laboratoriumtests bevestigen dat de NanoCloud-technologie 99% minder bacteriën verspreidt dan ultrasone bevochtigers.

  Brengt uitsluitend zuivere watermoleculen van nanoformaat in de lucht
  NanoCloud-technologie is een hygiënisch en natuurlijk verdampingsproces dat zorgt voor optimale prestaties. Er wordt droge lucht in het apparaat gezogen. Vervolgens worden zuivere, nanowatermoleculen aan de lucht toegevoegd, en komt er vocht in de ruimte. Helpt de vochtbalans van de huid te behouden en jeuk te verminderen (vooral in de wintermaanden).

  Geen wit stof of natte plekken
  Dankzij het 360° design wordt de vochtige lucht gelijkmatig verdeeld over de kamer, zonder sporen op de vloer of het bureau. Onze NanoCloud-technologie vermindert de verspreiding van mineralen in de lucht, waardoor er geen wit stof of waterdruppels blijven liggen op jouw meubilair en de vloer.

  Detecteert elke 3 seconden de realtime luchtvochtigheidsgraad
  De slimme sensor detecteert elke 3 seconden de vochtigheidsgraad en verlaagt automatisch de ventilatorsnelheid zodra de vochtigheidsgraad het vooraf ingestelde niveau heeft bereikt om het energieverbruik te beperken. Dit zorgt ervoor dat de vochtigheid constant op het juiste niveau is voor jou.

  De slaapmodus biedt een stille omgeving voor een betere nachtrust
  In de slaapmodus werkt de luchtbevochtiger op een minimaal geluidsniveau en zijn alle lampjes uit, op het snelheidspictogram na. Deze instelling zorgt ervoor dat je de gewenste vochtigheidsgraad kunt behouden, zelfs wanneer je slaapt.

  3 vochtigheidsinstellingen
  De vochtigheidsinstellingen zorgen voor een nauwkeurige vochtigheidsregeling. Kies voor maximaal comfort een luchtvochtigheid van 40, 50 of 60 procent.

  3 ventilatorsnelheden
  De Philips bevochtiger heeft 3 ventilatorsnelheden en een bevochtigingsgraad van 300 ml/u op de hoogste stand. Het apparaat is ideaal voor grotere kamers in uw huis tot maximaal 45 m².

  Geeft digitale feedback over de luchtvochtigheidsgraad in getallen
  De digitale feedback over de vochtigheidsgraad geeft in getallen effectief de realtime vochtigheidsgraad in jouw huis weer.

  Het hoogwaardige ontwerp vormt een aanvulling op jouw woninginrichting
  Het elegante en subtiele ontwerp past eenvoudig in elk interieur. Naast de geavanceerde bevochtiging zorgt het dat jouw huis verfrissend stijlvol aanvoelt.


  Specificaties: Performance
  Bevochtigingsgraad: 300 ml/u Ruimte: Tot 45 m2 Geluidsniveau: >33 dB Kenmerken
  Luchtkwaliteitsfeedback: Numeriek Ventilatorsnelheid: 3 timer: 1~9 uur Luchtvochtigheidssensor Poetsstanden: Automatisch en slaapstand Technische specificaties
  Waterres.: 3 l Vermogen: 25 W Ontwerp en afwerking
  Type bedieningspaneel: Touchpaneel Materiaal hoofdunit: Plastic Kleur(en): Zwart, koper Gewicht en afmetingen
  Afmetingen van product (l x b x h): 250 x 250 x 375 Afmetingen van verpakking (l x b x h): 311 x 311 x 422 mm Gewicht (incl. verpakking): 3,73 kg Productgewicht: 2,61 kg Vervanging
  Bevochtigingsfilter: FY3446: beveel elke 6 maanden aan om te vervangen

  149,99 149,99


  Titel: Philips 3000 series HU3918/10 - Luchtbevochtiger -
  Prijs: € 149,99
  Productcode: 9200000125152317


   

Voeg puur vocht toe aan droge kamers met de 3000-serie luchtbevochtiger van Philips. Hij is stil en hygiënisch voor een comfortabele, gezonde lucht in jouw hele huis. NanoCloud-verdampingstechnologie verspreidt 99% minder bacteriën dan ultrasone luch....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top