Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Mijn Albert Heijn Premium


 • Mijn Albert Heijn Premium
  Mijn Albert Heijn Premium Nu voor Select-leden: 7,50 cadeau
  Heb je Select of word je nu lid van Select en koop je daarna Mijn AH Premium, dan krijg je een bol.com cadeaukaart van 7,50 cadeau.

  Mijn Albert Heijn Premium is het jaarabonnement van Albert Heijn waarmee je nog meer bespaart op je dagelijkse uitgaven. Voor 12 euro per jaar krijg je met Mijn AH Premium altijd het meeste voordeel, zoals altijd* 10% korting op het hele biologisch assortiment. De voordelen van Mijn AH Premium Altijd* 10% korting op het biologische assortiment 2x zo snel digitaal sparen voor spaarzegels, Koopzegels en Mijn AH Miles Activeer elke week 10 Bonus Box aanbiedingen Tot 50% korting op deals *niet geldig icm andere acties en op flesvoeding tot 1 jaar. Zo activeer je Mijn AH Premium Koop hier Mijn AH Premium Ga naar: https://albertheijn.onelink.me/Pc7E/premium Klik op: activeer voor 12 euro per jaar. Je vindt de activatiecode in je bol.com account bij digitale producten/games Log in of maak een Mijn Albert Heijn account aan Doorloop de stappen voor het activeren van Mijn AH Premium Voer de code in bij ‘actiecode’ Je betaalt 1 eurocent ter bevestiging van je bankgegevens Aanvullende voorwaarden Mijn AH Premium Voor Mijn AH Premium zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, door Mijn AH Premium op bol.com te kopen, ga je hiermee akkoord.
  IX.1 Algemeen
  1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de dienst AH Premium.
  2. Middels het kopen van AH Premium ga je akkoord met deze Algemene Voorwaarden.
  3. AH Premium is alleen beschikbaar voor consumenten met een geregistreerde en gekoppelde (‘geactiveerde’) Bonuskaart. Klanten met een zakelijk account kunnen geen gebruik maken van AH Premium.
  4. AH Premium heeft een minimale looptijd van 12 maanden. AH Premium gaat gelijk in vanaf het moment van aankoop.
  5. Mochten de Algemene Voorwaarden conflicteren met de Algemene Voorwaarden AH Premium, dan prevaleren deze laatstgenoemde voorwaarden.
  6. Na afloop van de initiële looptijd wordt het abonnement automatisch verlengd met een jaar ('verlengde looptijd'), je kan de overeenkomst dan wel tegen elk moment opzeggen met een opzegtermijn van een maand. Het resterende bedrag zal dan worden teruggestort op het bij ons bekende bankrekeningnummer.

  IX.2 Diensten onder AH Premium
  1. Wanneer je AH Premium hebt kan je gebruik maken van de volgende diensten:
  1.1 Selecteren van 10 Mijn Bonusbox aanbiedingen i.p.v. van 5. Kijk voor de voorwaarden die van toepassing zijn op Mijn Bonusbox hier.
  1.2 Bij het activeren van AH Premium spaar je automatisch dubbel bij de verschillende digitale spaaracties van Albert Heijn. Kijk voor de voorwaarden van de digitale spaaracties van Albert Heijn hier. Dit geldt niet voor acties waarbij je gelijk een product krijgt zoals bij bijvoorbeeld de moestuintjes of voetbalplaatjes.
  1.3 Wanneer je gebruik maakt van het aankopen van AH Koopzegels heb je de mogelijkheid om 2 AH Koopzegels per €1,- te kopen. Je moet dit zelf activeren en je kan dit ook altijd weer uitzetten. Klik hier voor de voorwaarden van AH Koopzegels.
  1.4 Ook spaar je dubbele Mijn AH Miles ook bekend als Air Miles (hierna “Miles”) wanneer je gebruik maakt van AH Premium.
  1.5 Het is alleen mogelijk om dubbele Miles te sparen met een gekoppelde Air Miles kaart binnen jouw AH-account. Klik hier voor de voorwaarden van Miles.
  1.6 Altijd 10% korting op biologische producten tenzij het product al in de aanbieding is. Deze actie geldt niet in combinatie met andere kortingsacties. Biologische zuigelingenvoeding is wettelijk uitgesloten waardoor hier geen korting op gegeven kan worden.
  1.7 Daarnaast heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van bepaalde kortingsacties. Denk hierbij aan korting op de AH Bezorgbundel, Select van bol.com en de Gall & Gall Club kaart. Op deze acties zijn de voorwaarden die op dat moment worden gecommuniceerd bij de actie van toepassing. Om gebruik te maken van de acties is het vereist dat de klant in het bezit is van een actief AH Premium abonnement. Het is alleen mogelijk om dit eenmaal te kopen in combinatie met je AH Premium abonnement.

  IX.3 Betaling
  1. Bij de aanschaf van AH Premium betaal je het bedrag voor de gehele minimale looptijd van 1 jaar doormiddel van iDeal. Op dit moment verifiëren wij ook je rekeningnummer voor de automatische incasso waarbij je ook de machtiging geeft voor het incasseren van de verlenging.
  2. Bij automatische verlenging wordt wederom het bedrag voor de gehele verlengde looptijd geïncasseerd. Deze incasso vindt plaats op de datum van verlenging.

  IX.4 Opzeggen
  1. Gedurende de initiële looptijd van AH Premium kun je niet tussentijds opzeggen.
  2. Wanneer je niet wilt dat AH Premium van rechtswege wordt verlengd, dan dien je AH Premium tenminste één maand voor het verstrijken van de minimale looptijd op te zeggen.
  3. Een automatisch verlengde overeenkomst kun je op ieder moment tijdens de verlengde looptijd opzeggen, met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.
  3.1 Als voorbeeld: Indien de initiële looptijd van AH Premium verloopt op 15 december 2022 en je zegt minimaal 1 maand voor die datum (uiterlijk 14 november 2022) op, zal jouw abonnement niet automatisch worden verlengd.
  3.2 Als voorbeeld: Indien jouw AH Premium is aangegaan op 15 december 2021 met een minimale looptijd van 12 maanden en je zegt op 20 november 2022 jouw abonnement op, zal het abonnement per 20 december 2022 eindigen, je betaalt dan 5 extra dagen voor het nieuwe jaar. Indien je op 14 november 2022 opzegt, zal jouw abonnement per 15 december 2022 eindigen.
  4. Opzeggen is mogelijk via de AH Premium-pagina op AH.nl/premium/overzicht doormiddel van de knop ‘Mijn Albert Heijn Premium opzeggen’. Daarnaast kan je AH Premium ook opzeggen in de AH App onder je profiel in de tab ‘Mijn Albert Heijn Premium’.
  5. Na opzegging van de verlengde overeenkomst, heb je recht op restitutie van het abonnementsgeld over de resterende periode en ontvang je binnen 2 weken een evenredig bedrag terug op jouw rekening.

  IX.5 Herroepingsrecht
  1. Bol.com sluit het herroepingsrecht uit voor de dienst AH Premium. Bij de aanschaf van AH Premium stem je ermee in dat je direct na de aanschaf gebruik kunt maken van AH Premium en dat je hiermee het recht op herroeping verliest.

  IX.6 Overig
  1. Albert Heijn behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden eenzijdig te wijzigen. Voor zover je reeds gebruik maakt van AH Premium zal Albert Heijn gedurende de looptijd van AH Premium de voorwaarden niet ten nadele van jou wijzigen.
  2. Bij diefstal, misbruik of fraude met het AH Premium account, behouden wij het recht voor het AH Premium abonnement per direct te beëindigen en/of het betreffende of gelinkte klantaccount en Bonuskaart te blokkeren en geblokkeerd te houden.
  3. Het is niet mogelijk om AH Premium te gebruiken in Albert Heijn to go winkels, met een Belgische Albert Heijn account of in een Belgische Albert Heijn winkel.
  4. Het is ook mogelijk om AH Premium te gebruiken bij AH Compact.
  5. Het is niet mogelijk om je AH Premium abonnement over te zetten naar een ander Albert Heijn account.
  6. Heb je vragen of klachten over de AH Premium? Neem dan contact op met de AH Klantenservice.
  7. Naast de voorwaarden die specifiek van toepassing zijn op de AH Premium, zijn op de bestellingen via ah.nl en AH Premium ook de overige algemene voorwaarden van Albert Heijn van toepassing: https://www.ah.nl/algemene-voorwaarden.

  12,00 12


  Titel: Mijn Albert Heijn Premium
  Prijs: € 12,00
  Productcode: 9300000084996264


   

Nu voor Select-leden: 7,50 cadeau
Heb je Select of word je nu lid van Select en koop je daarna Mijn AH Premium, dan krijg je een bol.com cadeaukaart van 7,50 cadeau.

Mijn Albert Heijn Premium is het jaarabonnement van Albert Heijn waarmee je nog....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top