Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Zweef Parasolhoes met Stok en Rits 230 cm. Bescher


 • Zweef Parasolhoes met Stok en Rits 230 cm. Bescher
  Zweef Parasolhoes met Stok en Rits 230 cm. Bescher De GOLDEN Label van Hoesjesweb Outdoor Cover is van zeer goede kwaliteit en waterdicht. De parasolhoes behoudt zijn vorm hoes langdurig. De hoes is waterdicht, maar wij raden wel aan de plassen / poeltjes te verwijderen om doorlekken te voorkomen. Specificaties: Zwarte kleur Polyester gecoat ( voor zweefparasols 300x300cm) ( zweefparasols t/m ø350 cm) Anti ultraviolet Anti veroudering Met trekkoord aan onderzijde Trekkoord aan de rits 300D Oxford In verschillende afmetingen te verkrijgen Waterdicht door PVC coating aan binnenkant Voelt zwaar en dik aan Met Rits en (opvouwbare) stok Verschillende varianten zowel materiaal als afmetingen te verkrijgen van COVER UP HOC. Dit betreft de GOLDEN label versie. Weet wat u aanschaft en voor welk geld u welke kwaliteit kan en mag verwachten! Komt u hier niet uit willen wij u met alle liefde helpen!

  • BASIC Parasolhoes ;
  Wij raden aan een zomer buitenstaande parasol met de BASIC parasolhoes volstaat u dan.
  • RED LABEL Parasolhoes ;
  Een hoes voor het vroege voorjaar tot hij naar binnen gaat RED label parasolhoes.
  • DIAMOND Parasolhoes;
  En voor jaar en dag buiten stallen of jarenlang plezier van uw hoes en eenheid in uw gehele tuin doordat alles in deze lijn te verkrijgen is de DIAMOND lijn. De verschillen tussen de kwaliteiten van CUHOC proberen wij zo betaalbaar mogelijk te houden door een minimaal verschil door te berekenen, echt alleen van de meerprijs van de stof. ( het met de hand vervaardigen blijft voor alle stofsoorten gelijk ) . Doordat de hoezen met uiterste zorg met de hand vervaardigd worden kan er wat afwijking zijn van de mm door het stikken.

  33,29 33,29


  Titel: Zweef Parasolhoes met Stok en Rits 230 cm. Bescher
  Prijs: € 33,29
  Productcode: 9200000107780183


   

De GOLDEN Label van Hoesjesweb Outdoor Cover is van zeer goede kwaliteit en waterdicht. De parasolhoes behoudt zijn vorm hoes langdurig. De hoes is waterdicht, maar wij raden wel aan de plassen / poeltjes te verwijderen om doorlekken te voorkomen. ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top