Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Epson Workforce WF-110W - Draagbare Inkjet Printer • Epson Workforce WF-110W - Draagbare Inkjet Printer

  Epson Workforce WF-110W - Draagbare Inkjet Printer Deze draagbare printer van Epson is licht, compact en biedt de mogelijk om altijd en overal draadloos te kunnen printen via bijvoorbeeld de cloud (dankzij Wi-Fi en Wi-Fi Direct). Ook Email printing is mogelijk. Het model is voorzien van een LCD-scherm en ingebouwde batterij die gemakkelijk oplaadbaar is.

  Draagbaar afdrukken
  De WF-110W is de kleinste en lichtste draadloze A4-inkjetprinter van Epson. De printer is slechts 309 x 154 x 61 mm groot en weegt 1,6 kg.

  Afdrukken zonder stroomkabel
  Dankzij een ingebouwde batterij kunt u tot 50 pagina's afdrukken die eenvoudig opnieuw opgeladen kan worden via USB. Als u nog meer flexibiliteit wilt, kunt u met een optionele externe batterij tot 410 pagina's afdrukken2.

  Handig
  Druk draadloos af met compatibele oplossingen, zoals Google Cloud Print en Epson Connect. Gebruik de Epson iPrint-app1 voor draadloos afdrukken vanaf smartphones en tablets. Via Epson Email Print kunt u af te drukken bestanden zelfs vanaf vrijwel overal ter wereld ontvangen.1

  Hoogwaardige afdrukken
  De kwaliteit van deze printer komt tot uitdrukking in de kwaliteit van de afdrukken. Het is zelfs de enige draagbare printer waarbij gebruik wordt gemaakt van pigmentinkten voor alle kleuren voor duurzame resultaten zonder vlekken.

  199,00 199


  Titel: Epson Workforce WF-110W - Draagbare Inkjet Printer
  Prijs: € 199,00
  Productcode: 9200000119802480


   

Deze draagbare printer van Epson is licht, compact en biedt de mogelijk om altijd en overal draadloos te kunnen printen via bijvoorbeeld de cloud (dankzij Wi-Fi en Wi-Fi Direct). Ook Email printing is mogelijk. Het model is voorzien van een LCD-sche....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top