Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Stano Luchtbevochtiger 500ML - Nachtlampje - Autom


 • Stano Luchtbevochtiger 500ML - Nachtlampje - Autom
  Stano Luchtbevochtiger 500ML - Nachtlampje - Autom De Stano Mini Snow Mountain ultrasone luchtbevochtiger is een kleine maar krachtige luchtbevochtiger met zachte nevel waardoor u zich comfortabeler voelt. Hij is stil, eenvoudig te bedienen, veilig en handig, kan eenvoudig op USB worden aangesloten en wordt automatisch binnen 12/18 uur uitgeschakeld. Hij helpt bovendien koel vocht in de lucht te brengen.
  DRAAGBARE MINI-BEVOCHTIGER:
  Door het kleine en draagbare ontwerp is hij heel gemakkelijk overal mee naartoe te nemen en perfect voor reizen, voor op de slaapkamer of op kantoor. Het is bovendien goed voor de huis omdat hij de droge huid effectief hydrateert en je helpt huidschilfers te verminderen. TWEE MISTMODI:
  Deze mini-luchtbevochtiger heeft twee standen. Wanneer u de eerste keer op de knop drukt, zal deze 12 uur lang continu spuiten. Wanneer u nogmaals op drukt, zal het met tussenpozen sproeien (stop 2 seconden) gedurende 18 uur. Door de 500 ml grote capaciteit produceert hij langere mist. TWEE LICHTMODI:
  Deze mini-luchtbevochtiger heeft twee lichtstanden. Houdt de sproeiknop voor de eerste keer ingedrukt om de modus voor constant licht van het nachtlicht in te schakelen; tweede keer om de flitsmodus in te schakelen; derde keer om de lichtmodi uit te schakelen. VEILIG & AUTOMATISCH UITSCHAKELEN:
  Er is een ingebouwde waterniveausensor aan de binnenkant die de stroom automatisch uitschakelt wanneer het water lager is dan het veilige waterniveau. En de afdichting is sterk, dus wees niet langer bang om per ongeluk vloeistof te gieten wat naar binnen kan lekken. ÉÉN KNOPBEDIENING:
  De draagbare USB-luchtbevochtiger is zeer eenvoudig te bedienen. Bediening met één knop voor alle functies, je hoeft alleen maar op één knop te drukken om de mist en het nachtlicht in te stellen. Maak je leven gemakkelijker!

  ✔️ VERMINDERT VERSCHILLEN VAN DE HUID - Onze luchtbevochtiger verbetert de luchtvochtigheid in uw kamer en maakt uw huid gehydrateerd. Het vermindert uw risico op roodheid, schilfering en zelfs puistjes. ✔️ VERLICHT ASTMA & ALLERGIESYMPTOMEN - Onze luchtbevochtiger helpt bij het kalmeren van weefsels in de neus en keel. Het verlicht symptomen als een droge en jeukende keel, loopneus, hoesten, neusbloedingen en sinuscongestie. ✔️ CREERT COMFORTABELE HUISOMSTANDIGHEDEN - Een beetje vocht in de lucht zorgt ervoor dat de inrichting langer meegaat en ze op de lange termijn fris houdt. Onze luchtbevochtiger houdt ook de luchtvochtigheid op peil zodat uw kamerplanten langer kunnen leven. De belangrijkste voordelen;

  ▶Droge ogen, een droge huid, geïrriteerde luchtwegen verdwijnt.
  ▶Uw planten en dieren kunnen van een optimaal klimaat genieten.
  ▶Helpt bij concentratieproblemen en ontspanning.
  ▶Houten meubels en vloeren drogen niet uit, Dit voorkomt scheuren en het krimpen van het hout en wanden.
  ▶Snow Mountain mist en een nachtlamp functie wat voor een romantische en vredige sfeer zorgt.
  ▶Ruime waterreservoir van 500 ml. Gaat tot wel 18 uur mee!
  ▶ Via de USB te gebruiken. Verbind de usb kabel met een powerbank of pc/laptop of adapter
  ▶Geluidloos.
  ▶Stijlvol en compact design.
  ▶Het is combineerbaar bij elk interieur.
  ▶Het is veilig. Hij schakelt automatisch uit bij lage waterstand.

  Hoe de Stano Snow Mountain-luchtbevochtiger te gebruiken?
  Geniet van de hydratatie in vier eenvoudige stappen Stap 1: Draai linksom om de bovenklep los te schroeven Stap 2: Schroef de bovenklep los en voeg water toe aan de watertank Stap 3: Draai de bovenklep met de klok mee om verbinding te maken met de voeding. Stap 4: klik op de knop om aan het product te werken Nachtlichtfunctie Houd de sproeiknop voor de eerste keer ingedrukt om het LED-nachtlampje in te schakelen. (warm licht) Houd de sproeiknop voor de tweede keer ingedrukt en het LED-nachtlampje schakelt over op het ademlicht. (warm licht) Wat zit er in de verpakking?

  1x Stano Luchtbevochtiger
  1x Usb kabel
  1x Handleiding


  SPECIFICATIES: Materiaal: ABS + siliconen + pc + metaal + elektrische componenten Watertank: 500 ml Grootte: 3,7 * 3,7 * 5,1 inch Kleur: wit / grijs Vermogen: 1,5-2 W Spanning: DC 5V Hoeveelheid mist: 30-50 ml / uur Werktijd: 12-18 uur

  24,99 24,99


  Titel: Stano Luchtbevochtiger 500ML - Nachtlampje - Autom
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9300000077037951


   





De Stano Mini Snow Mountain ultrasone luchtbevochtiger is een kleine maar krachtige luchtbevochtiger met zachte nevel waardoor u zich comfortabeler voelt. Hij is stil, eenvoudig te bedienen, veilig en handig, kan eenvoudig op USB worden aangesloten e....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top