AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Kangka 3in-1 Zwangerschapsband Maat XL - Buikband • Kangka 3in-1 Zwangerschapsband Maat XL - Buikband Zwangerschap - Bekkenband - Zwangerschap cadeau

  Kangka 3in-1 Zwangerschapsband Maat XL - Buikband Ben je op zoek naar een zwangerschapsband? Zwanger zijn is een bijzondere tijd in je leven, je krijgt de periode niet meer terug en wilt ervan genieten, maar vanwege de pijnklachten en lichamelijke uitdagingen kun je dat simpelweg niet. Ook naderhand moet je lichaam extra hard werken om te herstellen. Als jij last hebt van rugpijn, een vermoeide rug, een ‘trekkend gevoel’ in je buik of bekken, lees dan verder hoe wij jou kunnen helpen om weer te gaan genieten!

  Deze buikband ondersteunt de onderkant van je buik en helpt je met het vinden van een juiste houding. De band neemt het gewicht weg van jouw rug, buik en bekken waardoor jij minder belasting en pijn ervaart. Daarnaast zal de huid minder uitrekken (striae) en makkelijker terug in vorm komen na de bevalling! Wat doet onze zwangerschapsband?
  De klachten komen vooral omdat je houding verandert tijdens de zwangerschap. Je lichaam probeert te corrigeren waarmee de klachten alleen maar verergeren. Er verandert natuurlijk ook een heleboel in je lichaam. De band zal jouw groeiende buik ondersteunen op een comfortabele manier die nodig is om een goede houding en balans te houden. Jij kunt vervolgens je dagelijkse activiteiten voortzetten zonder dat de klachten de overhand nemen.

  Comfort voor jou en je baby
  Je buikspieren maken ruimte voor de groeiende buik. Hierdoor mist jouw rug de ondersteuning. Door de band wordt deze ondersteuning overgenomen en dit helpt je rug. De ademende stof en elasticiteit zorgen voor een goede omsluiting van de buik en vermindert daarmee de kans op striemen en baarmoederverzakking. Jij én je baby zullen dankzij dit comfort een veel prettigere zwangerschap (en de periode daarna) beleven.

  Verstelbare buikband
  Ieder persoon, iedere buik en iedere zwangerschap is anders. Deze buikband zal je gedurende de hele zwangerschap en daarna helpen met de juiste ondersteuning. Dit kan door de verstelbare banden waarmee je zelf de mate van ondersteuning kunt bepalen. Laat de band dus meegroeien met jouw buik dankzij de soepele brede band. Deze neemt het gewicht van je buik over waardoor je minder last hebt van lage rugpijn.

  Bekkenpijn, striae, rugpijn en/of heuppijn
  De zwangerschapsband gaat jou dus helpen met de nodige ondersteuning. Hiermee vermindert de band de klachten vanwege de zwakker wordende spieren en botten tijdens de zwangerschap en daarna. Je bekkenpijn, striae, rugpijn en/of heuppijn worden vermindert door de druk op deze plekken te verminderen en het gewicht over te nemen.

  De voordelen van de Kangka 3in-1 Zwangerschapsband nog even op een rijtje:
  Ontspant de baarmoeder en de bekkenbanden waardoor harde buiken worden voorkomen
  Verlicht en vermindert lage rugklachten
  Makkelijk te verstellen met het klittenbandsysteem
  Luchtig en comfortabel te dragen door ademend materiaal
  Maakt de zwangerschapsperiode een stuk aangenamer
  Bevordert een correct lichaamshouding
  Helpt bij instabiliteitsklachten van het gebied rondom de lage rug en bekken.
  Zorgt ervoor dat de buikhuid minder uittrekt, hierdoor hoeft de huid zich minder te herstellen en heb je na de bevalling sneller je vorm terug.

  Specificaties:
  - Kleur: Zwart
  - Maat: XL (Extra Large)
  - Materiaal: Polyester en spandex
  - Wasvoorschrift: Te wassen middels een handwas of op 30 ℃, zonder wasverzachter
  - Drogen na wassen door de band op te hangen

  100% Tevredenheidsgarantie
  Ben je om de één of andere reden niet 100% tevreden met de zwangerschapsband? Geen probleem als je dit even binnen 30 dagen na ontvangst aan ons meldt, dan krijg je je geld gewoon terug. Zonder dat je daar zelfs je reden voor moet geven! Dit is enkel mogelijk doordat wij 100% achter onze producten staan en geloven in de kwaliteit ervan.

  Laat de zwangerschap en geboorte weer een periode zijn om van te genieten en met veel plezier naar terug te kijken. Bestel de zwangerschapsband van Kangka en laat ons je helpen!

  24,97 24,97


  Titel: Kangka 3in-1 Zwangerschapsband Maat XL - Buikband
  Prijs: € 24,97
  Productcode: 9300000095470535


   

Ben je op zoek naar een zwangerschapsband? Zwanger zijn is een bijzondere tijd in je leven, je krijgt de periode niet meer terug en wilt ervan genieten, maar vanwege de pijnklachten en lichamelijke uitdagingen kun je dat simpelweg niet. Ook naderhan....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top